Savet roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar": Vlada obećala da će ispuniti sve naše zahteve 1Foto: FoNet/Marko Dragoslavić

Predsednik Saveta roditelja beogradske osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ Igor Đorđević izjavio je danas da im je na sastanku u vladi Srbije obećano da će svi zahtevi koje su u sredu izneli biti ispunjeni.

Savet roditelja te škole, u kojoj je prošle nedelje ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenja, izneo je u sredu sedam zahteva kojima, između ostalog, traže rekonstrukciju tog događaja, objašnjenje šta će biti sa 13-godišnjim dečakom koji je počinio masakr, kao i odgovornost ljudi koji su objavili spisak sa imenima đaka.

„Organizovan je sastanak u kabinetu, gde je pored predsednice vlade bio i tim koji je dobio zadatak da ispuni naše zahteve. Dobili smo čvrsto obećanje da će svi naši zahtevi biti ispunjeni i da će počev od danas početi da se radi na realizaciji i ispunjenju tih zahteva“, rekao Đorđević za Radio-televiziju Srbije nakon sastanka.

Dodao je da u ovom trenutku ne može da izađe u javnost sa više inforamacija, jer će „iz dana u dan“ imati komunikaciju sa timom i sa premijerkom Anom Brnabić, od koje će dobijati pojedinačne informacije o pojedinačnim zahtevima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari