Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u EU i još tri zemlje

Ostavite komentar


  1. Lično iskustvo. Kod nas može vlasnički pas da se pokaki na vaš peškir ,dobićete batine od vlasnika.

  2. Koje su to evropske institucije vec uvele zabranu ulaska Trifunovica u EU , za samo 24 sata ? Ne moze to vlljda uciniti PU Splitsko-dallmatinska ? Dajte nam malo vise informacija.

  3. Na kapiram. Ne smeš da kažeš da te je policija maltretirala? Ako kažeš/napišeš dobiješ zabranu ulaska u celu EU plus? Demokratija?

  4. Ne preterujte sada. Iako sam na prvu loptu mislio da je Sergej, po obicaju, preterao – ovo sad mi lici na klasicno izivljavanje.

  5. Žao mi je što se tako desilo a sa druge strane mi je milo da Sergej shvatio sa kime ima posla!

  6. Nije njemu Brisel zavranio ulaz već Hrvatska po pomenutim pravilima.
    A ovi biseri što ovde pitaju šta je to uradio a očigledno nisu ni pokušali da pročitaju tejst o tome od juče (…), ali refleksno vacaju drvlje i kamenje po EU… Kakva beda.

  7. Sergej bi u Srbiji sve pare dao za kazne, da je pravne države, a i društveno bi bio odgovoran, kroz društveno koristan rad

  8. Pa ‘PU Splitsko-dallmatinska’ je šengenska policija..ubacili ga u sistem i ćao EU na godinu dana.. a gde smo mi..?

  9. @Radisa
    Svaka zemlja Schengena/EU može uvesti zabranu ulaska, pa neće valjda to ići na odobrenje kod Ursule … Valjda je dovoljan upis u Schengenski informacijski sustav (SIS)

  10. Sad mi je prvi put u životu žao što Srbija nije u EU, da se odmorimo od Sergejevih prostakluka.

  11. Prvi put su ga kaznili, on ponovio.
    Drugi put ga kaznili, opet.
    Treći put….
    U Nemačkoj bi verovatno morao da poseti nekog stručnjaka i objasni zašto to radi, uprkos kaznama.
    A tamo je običan, nije zvezda kao ovde, da psuje i vređa i da mu, pri tome, još i aplaudiraju.

  12. Zao mi je sto je Sergej imao neugodnosti u Splitu ali mora se imati obzira prema drugima! Pustiti njemačkog ovcara da trčkara po plaži i plaši djecu i drugi dan isto to po centru grada plus Sergejev “umiljati” glas šta očekivati od organa reda- nego sankcije!

  13. To sto je pukao 1500 Eura, bas me briga, ali on je dva dana svojim bahacenjem i prostaklukom zestoko oblatio Srbiju i to je nesto zbog cega bi trebalo da snosi posledice (makar javnu verbalnu osudu) i u Srbiji. Sergej je odavno iskocio iz normalnih okvira i tu nema povratka nazad.

  14. Siroma’ čovek. Ne stranu činjenica da je sklon osornom ponašanju čak i kad je u pravu, zaboravio je da na ovom svetu ne postoji sud koji će to osorno ponašanje trpeti. Taj niz uvreda koje je na kraju osuo baš mu i ne služi na čast. Šteta što nije naučio kad valja ućutati, jer ništa što o tome više bude rekao neće učiniti ništa u njegovu korist. Zasviraj i za pojas zadeni, Glumče. Ovog puta si preterao.

  15. Ako je Sergej najveca opasnost za hrvatsku i EU, onda svaka cast! Nesto mi mala ova zabrana od godinu dana, trebalo je na duze, ipak, Sergej je to!

  16. Sergej ovde nije bitan nego njegovo glupo poturanje hrvatskoj policiji, a gradjanin je Srbije. Hoće li nazad u politiku, šta li? Mene bi jedino tu zabolela novčana kazna! Ne ići u EU zaista mi ne bi palo teško. Ima sasvim finih non eu zemalja. Sada sam i naučio da su srpske psovke razumljive i na novom hrvatskom, mada je to sasvim drugačiji jezik. Znači da je tačno ono… Pričaj Srpski da te ceo svet razume!. Preporuka.. Srbi, kada ste u Hrvatskoj.. Vežite kera, poštujte zakone i setite se da ste u EU! Ko pokaže poštovanje i malo se sagne… Prodje bolje. Ipak, video sam 100 puta šta rade, recimo, turisti iz GB u HR. Oni takodje nisu u EU ali… psovke na engleskom prolaze! Ne razumeju!

  17. Pa nije mu to Srbija gde svi puštaju pse bez povodca, a dok me nepoznato pseto liže i njuška, oni ležerno dobacuju; „šta se plašiš, neće“. Hrvatska je za ovu koru od banana države ozbiljna priča i tamo zaista poštuju zakone. Mi Srbi smo navikli da burgijamo i improvizujemo, ali kad naiđemo na čvrstu ruku budemo manji od bubice. Sergej je mislio da ima status branitelja jer je uvek bio na strani srpskih neprijatelja u proteklim ratovima, ali izdajnike niko ne voli i kad ih iskoristi i iscedi, odbaci ih kao praznu kesicu majoneza.

  18. Mom sinu su rigidni mađarski carinici lupili pečat kao zabranu ulaska u EU i vratili ga sa granice. Sutradan je seo u avion i otišao u Holandiju. Niko nije ni pogledao taj njihov pečat.

  19. Čudi me ponašanje Hrvata prema Sergeju koji je njihov najžešći fan. Prosto ih obožava i favorizuje u odnosu na Srbe. A čest im je i gost. Mora da je nešto lanuo dok je bio pod gasom, što im se nije svidelo. Izgubili ste velikog promotera. A nas baš briga! Mogli ste ga i zadržati, mi bi vam platili.

  20. Hrvate necu komentarisati.Hoces tamo? Evo ti ali,ali bojim se da je zastranio kao Nebojsa Bakocevic. Zao mi je coveka. Put bez povratka!

  21. Sad sjedi gdje jesi jer ni za di si, nisi.
    Što misliš što bi rekli građani Splita i turisti koji imaju pse da se tebi, i zašto bi, gledalo kroz prste?!
    Pa jedan Michael Jordan je dobio novčanu kaznu za glasnu muziku s jahte nakon ponoći u Splitu! …pa jesmo čitali kako je psovao policiju, urlikao na Rivi, pišao u more, progladio Hrvate rasistima?
    Ne! Kazna je plaćena uz isprike. Veličina i istinska zvijezda i dalje dolazi u Split. ….Sergej, mali si, kao čovjek. Kao glumca te ionako 85% Hrvata ne zna.

  22. Ne moze Hrvatska da mu zabrani ulazak u druge zemlje. Svaka zemlja EU je suverena kad su granice u pitanju i samostalno odlucuje ko moze a ko ne moze na njenu teritoriju. U pitanju je neka dezinformacija.

  23. Zabrana ulaska u Hrvatsku je ispravna, ali ne znaci i celu EU. Niti se Sengen sasvim podudara sa EU. Svajcarska, npr, nije navedena, a jeste u Sengenu

  24. Izgleda da jedino u Srbiji mozete da vredjate,omalovazavate i podmicujete institucije i sluzbena lica.
    Nemam nista protiv Sergeja, ali ne bi se ovo desilo da je zeleo da saradjuje, ipak tudja zemlja tudja pravila.
    U Becu se placa kazna za bacanje otpatka na ulici, pa vi vidite.

  25. Konačno tako radi pravna država makar se zvala Hrvstska.U Srbiji se tako ponaša stalno i nikom ništa.Naviko čovek.

  26. Ali daleko I’m lepo kuća. Ne vredjam, ne pričam ružno ali i ne idem tamo. Niti ću.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.