Sinod SPC povukao blagoslov dekanu

Očekivana smena vladike Ignatija na čelu Bogoslovskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Ako se PBF ogluši o Sinodske odluke u vezi nastavnog osoblja i dekana, onda je pitanje svih pitanja GDE I KO ĆE DA RKUPOLAŽE I U KOJE CRKVE DA POSTAVLJA SVRŠENE STUDENTA TOG FAKULTETA? Jer SPC onda to može glatko da odbije!!!

    1. Iznad Sinoda je Sabor, to bi trebalo da znate. Upravo ono telo koje Sinog odbija da sazove. Pametnome dosta.

      1. Sveti Sinod ima podrsku apsolutne vecine Sabora. Pucistima u SPC je pozivanje na Sabor pokusaj kupovanja vremena i stvaranja konfuzije u javnosti. Jeftin trik na koji se mudri clanovi Sinoda nece upecati.

  2. Ja sam za to da se crkva postenih i normalnih ocepi od ove bande placenika ,pedofila i kriminalaca ,siguran sam da bi tek tad bilo vernika jer vecina ljudi koje znam je protiv crkve iskljucivo iz tih razloga

  3. Smeniti Irineja Bulovića zbog svih nedela u vreme Miloševića i nedela koje sada čini zarad interesa stranih država i aktuelne vlasti u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.