Slučaj 24 stana: Banka i država oduzele šest apartmana u Bugarskoj

Ostavite komentar


  1. Napiso bih komentar ali nemam rijeci da opisem ovako vidljiv kriminal,a onda se kaze da nema dokaza da je Mali prao novac pa onda unaprijedjen.cisto provociranje i vrijedjanje intelegencije.

    1. Kako došli 24 stana u ruke tako zvanog doktora Siniše Malog, tako i otišli. Oteto-prokleto rekla bi moja tetka. Njegov vođa ΛV treba da pokrene ozbiljnu istragu u vezi kriminala sa 24 stana i to baš na Crnom moru u Bugarskoj. Možda će mu pomogne tetka, kao što je svojevremeno baš pomogla ministru Volinu (kupila mu stan). Koliko su ova dvojica pošteni (ne)ljudi, jedan plagirao (ukrao) doktorat, a može da bude pošteni ministar, drugi je nesposoban i nije služio vojni rok, ako ne računate onaj jedan dan ove godine, ali zato rukovodi najboljoj vojsci u regionu i šire. Nije to sukob interesa državnih i ličnih, snašli se?

  2. Očekujem da će nam neki bot lepo objasniti da čak i da je Mali malo (a i malo vieš) muljao i prao novac (a naravno nije, to ga samo lažno optužuju mrzitelji jer preko njega hoće da ruše Vučića), to je uradio u dalekoj državi Ofšor (a pomalo i u bliskoj Bugarskoj)!
    Dakle, u Srbiji nije uradio ništa protivzakonito i zato je čist kao suza! A mrzitelji neka puknu od muke, ništa drugo im ne preostaje jer je Mali vrhunski finansijski stručnjak, pa čak i (zamalo) doktor nauka!

    1. Ovo će se završiti tako što će predsednik Vučić da kaže ‘Ne dam ministra’, on je nevi – u koleno jer nikad nije pao kad je bio mali. A mi bismo trebali da blejimo.

        1. Nije poligraf nista potvrdio,jer se Nebojsa-Sone
          zbunio,pa ga je prikljucio na „TETRIS“ !!

  3. Ako ima šta gore od toga što visokorangirani političar ima mutne biznis operacije sa nekretninama, još gore je što je i u tom biznisu loš. Ali to mu nimalo ne smeta da „dobro“ i „pošteno“ upravlja finansijama cele države.

  4. Eeee …Mali i bata su “ cisti “ kao penzionerska suza … poligrafa mi…, kaze Aca prijateljima sa Zvezdine tribine , u podrumu u Jajincima , uz vino ( ne moze u New York pa …) a i nije bas nesto Bugaska rivijera …Tamara ne voli …ni Danilo …“ cudno “ vise vole Sopot …ajd… par stanova tako reci …nista ..nego….pricaju pouzdani izvori …za investicije Antalija …

  5. I na kraju je sam postao predsednik uprave za sprecavanje pranja novca koja je pre toga ustanovila da ima 45 bankovnih racuna. Majko mila, da li je ovo samo ruzan san? Narod ko ovce samo beee beeee na izborima glasaju za ove ljude! Ili one druge beee beee ovce sto na izborima nisu znale za koga da glasaju pa nisu ni izlazili. Srbi su tako glup narod!

  6. Koji teatar apsurda Siniša Mali “i na čelu državnog tela koje se bavi sprečavanjem pranja novca“….kako može samoga sebe da spreči,to je već sukob interesa…hahhahaah

  7. Nase tuzilastvo je bas SUPER! Evo se posle osam godina prvi put oglasila i glavna gdja Dolovac, ne bi li zapusila usta jos nekolicini onih koji imaju kicmu. A o Sinisi, bratu, Savamali i da ne nabrajam nije imala sta da kaze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.