„Služba decenijama vlada i teroriše Srbiju“: Šta nam govori spot BIA u kome se mladi pozivaju da joj se pridruže sloganom „Sve se menja, služba ostaje“

Bezbednosno informativna agencija objavila spot u kome poziva mlade da joj se pridruže, sa sloganom "Sve se menja, služba ostaje"

Ostavite komentar


  1. Možda bi ovi kritičari više voleli da ove poslove vodi CIA, BND, MI6 kojih je Srbija puna plus plaćenih i besplatnih domaćih saradnika.Kako god ovakve službe su postojale i postojaće i u budućnosti.

  2. Fasaizam u rudimentarnoj formi.Nista se tu nije promenilo od 1944,Jedino su AR i JBT opravdano odsutni.

  3. Nema institucije koju vi niste napali a sto vam smeta smeta samo onim kojim savest nije cista

  4. Sve je to stara sovjetska škola. Srbija i Belorusija su poslednji bastioni staljinizma.

  5. Šta je ovo? Vrbovanje za domaće špijune koji se pratiti neposlušne građane? Ovo je poslednji stadijum ovog autokrate na vlasti. Lepo nam je pre neki dan posle masakra u školi rekao da zna o svakom sve. I da će nas pojesti mrak ako mu stanemo na frtu.

  6. Sve države koje je trebalo da čuvamo su propale, samo smo mi opstali. Jasno je šta jedino umemo, borba protiv opozicije a ne čuvanje države.

  7. da službom vladaju oni, koji se eksponiraju u javnosti???

  8. Terorise one koji rade nezakonito sta bi vi da radite sta hocete to nema nigde u sveti dosta vise lazi i propagande za sve kriva vlast a vi andjeli

  9. BIA radi po principu komšije koji živi od tračeva. Šta čuje od zavidne okoline – to uzima kao činjenice. BIA je dokaz, nepotreban pored realnosti, ali dokaz da Srbija i dalje živi u komunizmu. Mentalitet.

  10. Нисам могла да верујем када сам видела рекламу.Огољено су нам сасули у очи да су и даље УДБА и да ко жели у коза ностру биће заштићен у породици,ма шта чинио.
    УЖАС!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.