Srbija potpisala predugovor sa Fajzerom za nabavku vakcine protiv korona virusa

Ostavite komentar

 1. I to je bila jedna od stavki, potpisana, uslovljena prilikom onog odlaska u USA letos. Ko zna sta sve jos. Ko znaa…. bar da je jedna dobra za nas narod ovde. Barem jedna, ali cisto sumnjam..

 2. Odlično,njihovu vakcinu hoču da primim, ruske i kineske, ćao, a ako je obavezno, onda nisam tu, umro sam, samo je birokratija pogrešila pa to nije upisano nigde.

 3. Kao navodno proverice nase sluzbe jesu li potencijalne vakcine bezbedne. Mene samo interesuje kako. Evo te firme proveravaju skoro godinu dana bezbednost i to je ono sto izcekujemo.
  Da li cemo i mi praviti paralelne testove tih vakcina pa tek za godinu dana da znamo hocemo li uopste njih i kupiti?

  Da podvucem, fajzer (Pfizer) DA, Kineske i Ruske NE.
  Ni kod jednih ni kod drugih ne postoji transparentnost, a kina je inace i hapsila lekare koji su upozoravali na pandemiju. Rusija je preskocila trecu fazu testiranja, da ne spominjem da su vakcinu nazvali „Sputnjik V“.
  Za Putina je ovo politicka igra, pre svega prema domacem stanovnistvu, mora nekako da amortizuje nezadovoljstvo u zemlji ipak on tamo vlada 21 godinu.

 4. Kako neko moze potpisati ugovor o kupovini vakcine sa nekim ko vakcinu nema?Vazno da je u pitanju USA-Njemacka nasi tradicionalno najveci neprijatelji da nasi blesavi politicari odma kupuju maglu od njih.

 5. Kako je moguće potpisati Ugovor bez vrednosti vakcine. Verovatno je u pitanju pismo namere.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.