SSP Zrenjanin optužio lokalne medije da nisu izvestili o poseti Ponoša, Tepićeve i Đilasa 1Foto: Nadica Jakovljev/Danas

Za opozicioni blok „Ujedinjeni za pobedu Srbije“, koji po svim istraživanjima javnog mnjenja, okuplja najveći broj glasača, u lokalnim medijima u Zrenjaninu nije bilo ni pomena, saopštio je Gradski odbor SSP u ovom gradu.

Oni podsećaju da su u ponedeljak, 7. marta, u Zrenjaninu bili Marinika Tepić, nosilac izborne liste “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, Zdravko Ponoš, predsednički kandidat, Dragan Đilas predsednik Stranke slobode i pravde, Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, Zoran Lutovac predsednik demokratske stranke, Pavle Grbović predsednik Pokreta slobodnih građana, kao i profesori sa Beogradskog univerziteta, da podrže svoje aktiviste, simpatizere i čuvare narodne volje.

Za njih, kako navode, u lokalnim medijima nije bilo mesta. SSP Zrenjanin poručuje da su urednici novina i novinari od integriteta, dužni da sa primerenom pažnjom obaveštavaju o svim predizbornim aktivnostima a naročito onih aktera na političkoj sceni koji okupljaju respektabilan broj članova.

Ono što od samog početka obeležava ovu predizbornu kampanju, je promovisanje vladajućih i zapostavljanje i ignorisanje opozicionih stanaka, zaključuje u svom reagovanju SSP Zrenjanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari