Šta su pre 20 godina zagovarali GSS i Goran Svilanović?

Arhiva Danasa: Izdanja od 27. jula do 2. avgusta 2000. godine

Ostavite komentar


  1. Kad se govori o prošlosti i srpskoj diplomatiji kojom je početkom 21 stoleća dominirao diplomatski djak kao ministar spoljnih poslova,Goran Svilanovič,nije se proslavio svojim radom.Prvo što je porušio srpsku diplomatiju je vraćanje u domovinu srpskog ambasadora mILANA ST >Protića,već nakon šest meseci.Ista situACIJA SE PONOVILA I DRUGI PUT U šVAJCARSKOJ,KADA JE OPET ISTOG DIPLOMATU VRATIO U BEOGRAD NAKON ŠEST MESECI.REČ JE O ČUVENOM ISTORIČARU,KNJIŽEVNIKU I POLIGLOTI,MILANU ST. PROTIĆU,DOK SU KVALIFIKACIJE SVILANOVIĆA KOJI JE RUKOVODIO DIPLOMATIJOM,BILE DALEKO ISPOD VRAĆANOG AMBASADORA IZ USA I ŠVAJCARSKE.

  2. Ceo tekst je posvecen G.Svilanovicu, pa se logicno ocekuje da se tekst i zavrsi nekom njegovom recju, ili izjavom . Kad ono- Bosko Obradovic ! Sve suprotno Svilanovicu. Svasta!

  3. Goran Svilanović i GSS koji je pripadao svetskom jednopolarnom poredku („demokratskom“ fašizmu) zagovarao je i radio haos kao što je to u svetu radio i njihov pokret. Pri tome su se svi dobro obogatili.

  4. Gospodin Svilanović 90ih prodavao pljeskavice i ćevape u Blokovima. Bilo pre početka karijere u politici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.