Holivudski glumac Silvester Stalone moraće da plati 12.000 australijskih dolara (7.300 evra) zbog unošenja zabranjenih hormona u Australiju, odlučio je sud u toj zemlji, a javljaju agencije.
Izričući presudu, sudija suda u Novom Južnom Velsu Pol Kloran rekao je da glumac nije posedovao recept za 48 bočica hormona rasta koje su pronađene u njegovom prtljagu kada je u februaru doputovao u Sidnej radi promocije filma.

Holivudski glumac Silvester Stalone moraće da plati 12.000 australijskih dolara (7.300 evra) zbog unošenja zabranjenih hormona u Australiju, odlučio je sud u toj zemlji, a javljaju agencije.
Izričući presudu, sudija suda u Novom Južnom Velsu Pol Kloran rekao je da glumac nije posedovao recept za 48 bočica hormona rasta koje su pronađene u njegovom prtljagu kada je u februaru doputovao u Sidnej radi promocije filma. Na sudu je rečeno da je 60-godišnji Stalone carinicima rekao da mu je hormon prepisan kako bi ojačao telo i dobro izgledao tokom snimanja novog filma iz serijala o Rambu u Aziji.
– Ta stvar vam jača telo i osećate se i izgledate dobro. Snimanje Ramba je težak posao i neko vreme ću biti u Burmi. Gde bih ovo mogao da nabavim u Burmi – upitao je glumac na carini.
Stalone je uhapšen zbog unošenja zabranjene supstance prilikom trodnevne posete Sidneju gde je promovisao novi film „Roki Balboa“. Glumac je potom otputovao u Tajland, gde je snimao novi film o Rambou.
Junak serijala o Rambou i Rokiju izvinio se prošle sedmice australijskim vlastima i izjasnio se krivim zbog unošenja nedozvoljenih supstanci. Njegov advokat rekao je da Stalone uzima hormon pod nadzorom lekara, ali nije naveo razlog. Stalone, koji je ranije priznao krivicu, nije prisustvovao donošenju presude.
Maksimalna kazna za prekršaj za koji je osuđen je 110.000 australijskih dolara (91.600 američkih).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari