Opštinski organ za prekršaje u Aleksincu doneo je krajem prošlog meseca rešenje o određivanju kazne zatvora od dva dana starici od 83 godine Mili Ilić, iz ovog mesta. Starešina opštinskog organa za prekršaje Svetlana Zdravković je kazala novinarima da je starica najpre kažnjena novčanom kaznom od 1.

Opštinski organ za prekršaje u Aleksincu doneo je krajem prošlog meseca rešenje o određivanju kazne zatvora od dva dana starici od 83 godine Mili Ilić, iz ovog mesta. Starešina opštinskog organa za prekršaje Svetlana Zdravković je kazala novinarima da je starica najpre kažnjena novčanom kaznom od 1.000 dinara jer je sprečila komšije da podignu zidanu ogradu između dva dvorišta. Prema tvrdnjama u organu za prekršaje, žena je najpre odbila da primi rešenje organe za prekršaje „uz psovke“, a „nije želela ni da je plati u šest rata“.
– Neću da platim kaznu, jer mislim da je nepravedna, a hoću u zatvor i izdržaću ta dva dana. Šta mogu tamo da mi urade – rekla je Mila Ilić kroz osmeh lokalnim medijima. U spisima predmeta se navodi da je starica tokom decembra prošle godine u više navrata sprečavala komšije da podignu zidanu ogradu. Ona je ozidanu ogradu nekoliko puta rušila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari