Stefanović najavio proveru eventualnih veza kriminalaca sa državnim organima

Ostavite komentar


  1. Pa opet će se desiti da neko prisluškuje Vučića. On sarađuje na sve strane, sa svima samo da bi što duže opstao u „sedlu na vrhu“.

  2. Evo mu predlog. Neka pođe od svojih i Vulinovih kriminalnih veza. Svašta će tu da nađe

  3. Eventualna provera eventualnih veza eventualnih kriminalaca sa eventualnom vlašću…kad na vrbi eventualno rodi grožđe!

  4. zašto eventualnih? dovoljno je da pitate dačića koji tvrdi da pohapšeni nisu mogli da de(I)luju bez podrške institucija . ili pitajte vulina koji je juče izjavio da mafija ne postoji bez države . ili, najjednostavnije ,pitajte vođu zvgezdinih navijača.

    1. Vođu zvezdinih navijača?
      Pa bolje je pitati navijača koji je na najvišem položaju u državi.

  5. Zasto nije bio ovako glasan, i bavio se onim sto je trebao, dok je bio ministar policije?

  6. Najverovatnije su imali vezu u starackim domovima. Nije lose proveriti i pekare. Uvek su sumnjivi.

  7. Па питајте Вучићевог малог,ваљда он зна са ким су се дружили његови другари.

    1. Ne može se pitati mali, tatko ga je sklonio na vreme van države, nego gde nam je kumica Dijana nestala, da je nije pojeo mrak u opštoj gunguli. Za svaki slučaj, dok nije progovorila.

  8. Sad se govori o „eventualnim vezama kriminalaca sa državnim organima“!? Bez tih veza nema organizovanog kriminala. Znači, stvar se već sada relativizuje i razvodnjava! Možda bude otkrivena neka „veza“ sa nekim nepodobnim policajcem ali sa ljudima iz vlasti ni u kom slučaju! Toliko o borbi protiv mafije!

  9. Ma, nema problema, recept je odavno poznat: samo treba povezati neke ljude sa nekim događajima.Konkretno, povezati neke kriminalce s nekim državnim organima, sve to provući kroz naš čudesni poligraf i eto nama elegantnog rešenja celog problema!

  10. – Gde baš tebe nadjoše da najavljuješ proveru „eventualnih veza kriminalaca sa državnim organima“ ? I te „veze“ nisu „eventualne“ nego realne.
    – Malo podsećanje – od Sablje 2003. pa do 2012. u Srbiji nije bilo organizovanih kriminalnih grupa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.