Stefanović: Nisam dao nalog da se prisluškuje Vučića niti sam počinio bilo kakvo krivično delo 1Foto: FoNet/ Milica Vuckovic

Nikada nisam dao nalog da se prisluškuje predsednik Vučić, niti bilo ko iz njegove porodice, niti sam bio nadležan za operativna postupanja policije, niti sam počinio bilo kakvo krivično delo u izvršavanju svojih dužnosti, saopštio je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović, osvrćući se na pisanje „grupe medija“.

Stefanović je u saopštenju naveo kako mu je drago da postoji grupa medija koja svakodnevno prati svaku od njegovih aktivnosti i koja je fascinirana njegovim objavama na Instagramu uz, kako je ocenio, nezaobilazna nebulozna tumačenja svega što uradi.

Demantujući da je ikada dao nalog da se prisluškuje Vučić ili bilo ko iz njegove porodice, kao i da je počinio bilo kakvo krivično delo u izvršavanju svojih dužnosti, Stefanović je poručio da pruža punu podršku Tužilaštvu.

„Tužilaštvo je jedino nadležno, a ne mediji, da ispita svaki od ovih slučajeva do kraja i da utvrdi sve činjenice i okolnosti, prikupi sve dokaze i da u potpunosti rasvetli ove slučajeve“, istakao je Stefanović u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari