Stefanović: Predložiću ukidanje registracije za traktore

Ostavite komentar


  1. Moze li Doktor da objasni zbog cega putnicko vozilo mora da bude registrovano a traktor koji, takodje, ucestvuje u saobracaju ne.
    Izvinite ovo je razmisljane prostog ekonomiste.

  2. To treba da uradi Pepa, a ne ovaj lazni dr. Treba da se ukinu svi pravilnici koje je ustolicila privatna NVO, da im se zabrani rad, i da se vrati sve pod vec postojece zakone o saobracaju.

  3. Drugovi traktoristi eto Vama radosne vesti.
    Poznajuci druga Nesu doktura mozda sutra i drugovi automobilisti nece morati da placau nista1
    A to je jos jedna od nasih rdosnih vesti partijskih drugara!

    1. A skutere do 50 kubika, doktore???…Nas po dzepu svake godine….Sramota…..

  4. Majko mila samo ovaj lažni dr da ne počne nešto da proizvodi potamaniće nas.

    Pa gde si nesrećniče video prevozno sredstva (a da nije Dijana koju romi teraju po gradu i skupljaju papir sa ili bez karoserije ) da se ne registruje, gde si video? Ah da u Severnoj Mitrovici.Izvini, u pravu si.I mi ćemo da idemo bez ličnih karata, to nije anarhija to je napredak koji mi sigurno ne razumemo ali zato ti i naš vrhovni vođa sigurno znate da je to za naše dobro.A onom NVO saobraćajcu ko daje pravo da menja zakone i pravilnike, jel možeš dr .nešice da nam kažeš?

  5. Prevedeno na običan srpski: doktor nam poručuje da registracije za traktore neće sigurno biti do sledećih izbora.
    A posle? Biće. Obavezno, jer traktora nema baš tako malo po Srbiji i da oni ne štrpnu bar malo (,pa čak i malo više!) od tog kolača, to je prosto nezamislivo! Ali i siguran znak da smo počeli da stružemo za pare čak i po dnu fioka i ormana…

    1. Nisam politicar, traktore bih oslobodio od bilo kakvog placanja.Al zato bih povecao na skutere i vece motore i obavezno na one koji po ceo dan sede u kaficima…

  6. Netacno,proizvoljno, zakukuljeno i zamumiljeno sto je i ocekivano od ministra opste prakse.Naime,registracija traktora i poljoprivrednih masina je i do sada bila obavezna i trajna.Promena Zakona nalagaala je zamenu registracionih tablica,starih 40 i vise god. i pratece dokumentacije.I to sve ne bi bilo sporno da od prosle godine nije naglo i neopravdano vise od tri puta poskupeo tehnicki pregled za traktore a za kombajne 6 puta.To je za normalno poljoprivredno domacinstvo koje ima najmanje dva vozila (traktor i prikolicu) dozivljen kao neopravdan namet,uz neke druge izazvalo glasno gundjanje ne bas prijatne za usi vlasti pa cak i masovnog boklota ove mere u nekim selima.I sad ministrovi savetnci,umesto da ovo razrese prakticno i racionalno,pribegavaju populizmu i demagogiji.
    p.s.ovo bi malo istrazivackog novinarstva ave lepo objasnilo

  7. Nije problem registracija nego rigorozan tehnicki pregled.Obavezna ugradnja zastitnog rama sa atestom kosta skoro 70000 dinara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.