Studenti predali rektorki ključeve od zgrade Rektorata

Ostavite komentar


  1. Bravo za rektorku i studente. Ivanka Popović ima svoje JA za razliku od mnogih „ćutologa“ na srpskim univerzitetima i većine intelektualaca koji su se uklopili u političko sivilo Srbije. Svaka čast takođe studentima koji su imali dovoljno samosvesti i hrabrosti da se bore za svoj Univerzitet i protiv prepisivača i karijerdžija.

      1. A ti radi nesto na tom poslu koji mi svi placamo a ti botujes.Nemoj da se brukas i sebe i familiju.

        1. Vama su svi koji ne misle kao SzS-botovi.Pa najvise botova,ovde,kao i na ostalim komentarima,ima iz SzS-a.Dragi Djiki je i uveo botovanje u Srbiju.Sada ste premasili ove jadnicke iz SNS-a.Ali vasa filosofija je zabrinjavajuca-Ko nije sa nama,taj je protiv nas.E,to je diktat.E,to bi bila diktatura,da kojim slucajem dodjete na vlast(A necete,ne brinite se).Tako da ostalu opoziciju nazivate laznom,kroz vase silno botovanje,a dok su ostali opozicionari gulili cipete,setajuci,i ledja od Slobovih pendreka,vi,sa svojim vodjama,niste bili ni u planu!E,to ste vi !

          1. Čuj ovo – opozicija je zlo.
            Lepo Vučić naučio botove šta je demokratija,
            a ti još sumnjaš.
            Ne, uopšte nije bot.

  2. Rektorka ima slobodno pravo da politički podržava bolo koga, ali ne da svoje političke zablude uvodi u Rektorat. Studente podržavati u bojkotu je apsurd. Oni treba da su na ispitima, tu im je mesto. Neka svako radi ono što treba.

    1. Studenti su punoletni gradjani Srbije i imaju pravo i obavezu da ucestvuju u politickom zivotu. Mila, vrati se u 13 vek, zajedno sa svojim obozavanim preCednikom.
      Svaca cast studentima !!!

      1. Zar Univerzitet nije mesto oslobodjeno svih politickih pritisaka?Zar to nije mesto koje ni vlast ne moze da prisvoji.A evo vidimo,duboko su,u Univerzitet,ujahali SzS,nzv opozicionari.U stvari obicni rusofili.Zar je to alternativa?Ovi zavedeni studenti(njih 15-ak)rade po diktatu SzS-a,i to je sva istina.

    1. Tako je Pero!
      Za kuralja i otadžbinu!
      Za generale dražu, milana…a protiv cirkusa i Rektorata!

      1. Za svet ponašanje rektorke u ovoj situaciji normalno, za Srbiju rektorka ličnost br. 1 u ovom veku

  3. Studenti i rektorka su stali iza budućnosti Srbije. Bravo. Ne obazirite se na komentare botova SNS. Oni su bliska prošlost i ne dajte da se ikada više vrate u srpsku stvarnost.

  4. Bravo za studente ostvarili ste svoj cilj. Uslov da napustite rektotat je da se rektora oglasi preko RTS i preporuči smenu Malog. Ona je to danas uradila i Mali ce sutra biti smenjen. BRAVO

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.