Stvoreni su uslovi za transport opasnih materija kroz tunel „Vračar“

Ostavite komentar


  1. Nisu stvoreni uslovi nego zbog neznalackog upravljanja Infrastruktura ZS nema mogucnost da vozi teretne vozove na pruzi Stara Pazova – Novi Sad a posto ne postoji drugi izlaz tom prugom (pogledajte mrezu ili bolje reci ono sto je jadno ostalo od mreze zeleznickih pruga u Srbiji) sav teret, bez obzira opasan ili ne, mora da se vozi preko Panceva, Orlovata za Novi Sad i dalje u Madarsku! Dakle, stvar je jasna, prica se vec godinama u resornom Ministarstvu o brzoj pruzi a da se do 1.februara 2019. nije razmisljalo kako ce biti kada se ovaj sektor zatvori i to ni manje ni vise nego za cetiri godine! Katastrofalno neznanje svih!

  2. Ova izjava ni jednom jedinom rečju ne dematuje novinara Mišu Brkića, što je dobro. Ipak je tačno što je napisao Miša Brkić, ZABRANJENO JE TERETNIM KOMPOZICIJAMA DA IDU KROZ VUKOV SPOMENIK ! Po izjavi iz Infrastrukture železnice Srbije se vidi da da istom upravljaju nepismeni rukovodioci koje je doveo Miroljub Jevtić. Senija Pavlović nikada se pre ovog posla nije bavila organizacijom saobraćaja, a sada to vrlo „uspešno“ radi, imate još puno kvazi stručnjaka koji su dozvolili da opasne materije idu ispod centra Beograda. Samo Bog neka čuva beograđane. Inače postoji obilazna pruga oko Beograda koja ide do Šida-Hrvatska-Mađarska, to Miroljub Jevtić i njegovi „stručnjaci“ ne znaju, ludilo ide u još veće ludilo u infrastrukturi železnice. Da li će neko da preseče haos koji vlada u infrastrukturi železnice ?

  3. I u svom tom saopštenju, kao demantija navoda Miše Brkića, „Infrastruktura železnice Srbije“ nije ama baš ništa rekla, jednostavno je mlatila praznu slamu. Nije odgovorila na pitanje ko je otvorio tunel, a ako su dotične n-te, javnosti nepoznate službe, to uradile, onda iz kojih razloga, i da li su takvim činom svesni svih rizika po gradjanstvo, koji iz toga proizilaze.

    Poštovanje Redakciji Danasa

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.