Subotica: Odvoženje kabastog otpada iz tri naselja 1Kontejneri za kabasti otpad, foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

U okviru prolećne akcije odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava, JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica će sledeće nedelje postaviti kontejnere za sakupljanje otpada u Keru, Malom Bajmoku i Zorci.

U Keru kontejneri će biti postavljeni u ponedeljak na uglu ulica Igmanske i Moslovačke, Vase Pelagića i Porečke, na sredini Sergeja Jesenjina i u Ivana Antunovića kod posluge.

U utorak i sredu kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Malom Bajmoku na uglu Sivačkog puta i Braće Milašina, Ivana Sarića i Durmitorske, Albe Franciškovića i Batinske, Baranjske i Fočanske, Somborskog puta i Batinske, Tavankutskog i Somborskog puta, i između ulica Radoja Vujoševića i Kisačke.

Na Zorci kontejneri će biti postavljeni u četvrtak i petak na uglu Zorkine i Erdutske ulice, Batajničke i Balzakove ulice, Petra Popovića Age i Alekse Kokića, Proleterskih brigada i Somborske, Proleterskih brigada i Zorkine, Proleterskih brigada i dr Ferenca Bodrogvarija, i na uglu Jokai Mora i Kristofera Kolumba.

Ovime se završava prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada koja je počela 21. marta, a njome je bilo obuhvaćeno ukupno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari