Subotica: Ove nedelje odvoženje kabastog otpada iz tri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

U okviru jesenje akcije odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava, JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica će ove nedelje postaviti kontejnere za sakupljanje otpada u Dudovoj šumi, Velikom Radanovcu i na Paliću.

U Dudovoj šumi kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u ponedeljak u Sekereš Lasla kod zgrada, Šumskoj ulici kod bivše “Lesnine”, na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa, Plitvičke i Kosovske ulice, Travničke ulice i Stipe Grgića, i na uglu Majšanskog puta i Bose Milićević.

U utorak i sredu kontejneri će biti postavljeni u Velikom Radanovcu, u Peščarinoj ulici kod samoposluge, u Voćarskoj ulici i kod Doma mesne zajednice.

Na Paliću kontejneri će biti postavljeni u četvrtak i petak na Trgu Mađar Lasla, u Vikend naselju kod okretišta autobusa, na uglu ulica Marka Oreškovića i Pionirske aleje, Barske ulice i Kanjiškog puta, Bohinjske i Trogirske ulice, Ludoške ulice i Horgoškog puta, i na uglu ulica 50. i 51. nove.

Jesenjom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 8. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari