Subotica: Podela tipskih kanti za stanovnike Čantavira 1Foto: Zvanična Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica saopštilo je da će od 30. marta do 28. aprila deliti besplatne tipske kante za odvoženje otpada u Mesnoj zajednici Čantavir.

Podela tipskih kanti će se obavljati radnim danima od 8 do 14.30 časova, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, moći će da ih preuzmu u prostorijama Kluba penzionera, na adresi Bolmanska BB, od 30. marta do 28. aprila, radnim danima od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

Za izvršenu uslugu, počev od 1. maja, preduzeće će izdavati račun u skladu s važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada.

Prvi račun će stići u junu, a odvoženje otpada će se odvijati tako što će se za prvi deo Čantavira, gledano iz pravca Subotice, do Topolskog i Senćanskog puta, smeće odvoziti svakog utorka, počev od 9. maja, u periodu od 6 do 14 časova, a za drugi deo Čantavira, od Topolskog i Senćanskog puta, pa sve do Bačkog Dušanova, smeće će se odvoziti svake srede, počev od 10. maja, u periodu od 6 do 14 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.