Subotica: Predloženi direktori Centra za socijalni rad, Savremene galerije i Turističke organizacije 1Foto: N. Jakovljević/Danas

Gradsko veće Subotice je na 83. sednici imenovalo direktore Centra za socijalni rad, Savremene galerije i Turističke organizacije koji će, ukoliko predlozi budu usvojeni na sednici Skupštine grada Subotice, u naredne četiri godine rukovoditi ovim ustanovama.

Za novu direktorku Centra za socijalni rad grada Subotice predložena je Brigita Janošič Barati, diplomirana psihološkinja, na mandatni period od četiri godine. Ovu funkciju u proteklih osam godina obavljala je socijalna radnica Miroslava Bagavac.

Za direktorku Savremene galerije Subotica predložena je Viktoria Salma, master primenjena umetnica, na mandatni period od četiri godine, koja od juna prošle godine obavlja funkciju vršioca dužnosti direktora ove ustanove kulture.

Za direktora Turističke organizacije grada Subotice predložen je Aleksandar Medaković, diplomirani ekonomista, na mandatni period od četiri godine, koji je i u prethodnom periodu obavljao ovu funkciju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari