Ako građani za njih glasaju, ratnim zločincima je mesto u Skupštini

Đorđe Milićević, poslanik SPS, za Danas, u okviru serijala tekstova o stavovima učesnika na izborima o suočavanju sa ratnom prošlošću

Ostavite komentar


  1. Pre nego što dođe na listu kandidata za poslanika svi moraju da ispune i zakonske uslove.Ali pošto u ovoj zemlji nema zakona koji se poštuju,svaki ratni zločinac .po tumačenju ovakvog čoveka. može da se kandiduje?To mi nešto miriše i na Nemačku tridesetih godina prošlog veka.

  2. Ovaj intervju sve govori o svesti ljudi u Srbiji. Clan stranke koja je i u to vreme bila na vlasti, koja zna sta se desavalo, relativizuje zlocine i prelazi preko njih kao preko jucerasnje vesti. Sta ocekivati od gradjana koji su pod uticajem propagande istih.

  3. Pitam se da li je autor recenice svestan koliko je monstruozno to sto je rekao. Ustvari, znam – nije.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.