Ambasada SAD: Slučaj braće Bitići prioritet u odnosima sa Srbijom

Juče navršeno 19 godina od likvidacije tri američka državljanina

Ostavite komentar


  1. Juče jedni danas Bitići sutra opet nešto drugo..i tako u krug SAD uvek ima neki izgovor i uslov za Srbiju.

    1. Nema tog uslova koje AV neće ispuniti i to uz srdačan smešak (kao na slici).

  2. Nato teroriste je trebalo ubiti odmah. Sta je sa nasim mrtvim drzavljanima?
    Smrt NATO i njihovim slugama kao sto su UCK ili IVK! Zivela sloboda!!!!

  3. Zašto SAD ne pritisnu Albance da reše zločine prem Srbima?

    1. Isto se moze postaviti pitance odgovornosti saveznika prema zrtvama Nemacke primikom slamanja fasizma. Zaboravljate gospodo da je u ovim poslednjim ratovima Srbija bila AGRESOR.

  4. SAD koriste sve vrste pritiska zarad ispunjenja svojih interesa a to je da Srbija prizna Kosovo.

  5. Ja naivno mislio da su ekonomska pitanja prioritetna kad ono braća Bitići. A šta je sa žrtvama NATO (Američkog) bombardovanja? One nikada neće biti prioritet sve dok nam Ameri postavljaju i smenjuju „vlast“.

  6. Verujem da ce se slucaj ubistva brace Bitica resiti i da ce se odnosi Srbije i Amerike nastaviti u dobrom pravcu.

  7. Ta trojica brace su bili pripadnici UCK koja je na Kosovu ubijala, pljackala i proterivala. Prioritet SAD bi trebalo da bude rasvetljavanje ubistva CIVILA koja su se desila pred americkim nosevima i u vreme kada su Amerikanci imali vlast na Kosovu. Da li je reseno makar JEDNO od tih ubistava? Zasto su obustavljene istrage u vezi tih ubistava? Zasto su Amerikanci dopustili da npr. Jakupi koji je odgovoran za ubijanje putnika iz autobusa Nis Ekspresa „pobegne“ iz Bondstila? Amerikanci su zadnji na ovoj planeti koji imaju prava da se pozivaju na nekakvu pravdu i moral. ZADNJI.

  8. Kada bi Danas objavio makar 1 clanak u vezi ubistva srpskih civila na Kosovu na svakih 10 clanaka u vezi ubistva trojice terorista iz uck sa americkim pasosima, Ali ni to. 29. jula je godisnjica ubistva 14 srpskih seljaka iz Starog Gacka koji su ubijeni od strane Albanaca, drugara istih ovih Amerikanaca. Da li ce biti neki clanak? Hoce li biti svaki dan clanak kao u vezi brace Bitici? Hoce li FHP da izda saopstenje? Mozda ce Skot nesto prigodno da kaze? Ubijanje civila nije prioritet nego samo teroristi su vazni? Congradin ce da napise kolumnu ili mozda Kisjuhas?

  9. Uvek sam mislio i tvrdim da su amerikanci ljudi bez trunke morala i poštenja.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.