Dok Mladić nije došao, imala sam sina i muža

Munira Subašić, predsednica Udruženja "Majke Srebrenice i Žepe", govori za Danas

Ostavite komentar


    1. @mica***Zašto da ne?! Da li je ovo vaš portal? Kada bude onda uređujte vlastitu uređivačku politiku!

      1. Pa upravo iz toga sto sud nije osudio Srbiju nego Mladica i Karadzica i druge u rukovodstvu Republike Srpske.

      2. Pa upravo iz toga sto sud nije osudio Srbiju nego Mladica i Karadzica i druge u rukovodstvu Republike Srpske.A ovde mnogi postavljaju sta je sa Srpskim zrtvama pa i Hrvatskim.Rat je svima zlo,nekima je nazalost profit kao vasem heroju Oricu.

    2. Mica, a što da ne dobije, da li negirate ili nedaj boże opravdavate to što se desili u Srebrenici? Oni koji snose deo odgovornosti za zbivanja tokom devedesetih još su u vlasti i ne samo da su nekażnjeni za suludu politiku nego imaju obraza da se još uvek pojavljuju na medijima i dalje vode tu istu pogubnu politiku pi srpski narod.

  1. Munira, jako mi je zao za patnje svih ratnih zrtava u BiH. Gradjanski rat nikome nista nije dobro doneo, a patnje i zrtve ostavljaju duboke rane. Sto se tice vase line tragedije i za to mi je zao i saosecam. U odnosu na mladu u Sarajevu na ciju svadbu je pucano zarad izazivanja gradjanskog rata, dopustite mi da kazem da se srpska mlada u Sarajevu nece secati muza i sina….

  2. Iskreno zaljenje za sve Munirine zrtve, kao i za sve druge nesrecnike i stradalnike ovog besmislenog rata.
    Ipak, da bi imali boziju ravnotezu pred sobom, moze li Munira koju reci o Naseru Oricu?

  3. Opet ova „biznismenka“, koja je tu uvek kada treba da nas podseti na naš zločinački karakter i na muslimanku humanost, dobrotu i miroljubivost. Mislim da postavljati pitanje u stilu, „a šta je a srpskim majkama i njihovim sinovima“, mislim da nema nikakve svrhe. Ovakve mame smatraju da su te, srpske žrtve to i zaslužile.

  4. Muniba,zajebala si se! Mladic nije pocinio nikakav genocid,to je vasa reklama muslimanska i!uporno to forsirate!
    Bio je zlocin ali!streljali su vojsku muslimana a ne zene i decu
    Tvoj naser je pravio daleko!strasnije zlocine i vi ga slavite kao heroja!
    Uzela si mnogo para da se predstavljas kao!neka majka,a srpske majke!ne pominjete! Djubrad ste licemerna

    1. @Dragan***Izgubio si kompas a i žiroskop ti je poremećen! „Streljana vojska Muslimana(što nije tačno)“ bez suđenja da bi opravdali genocid?Kakva ste vi đubrad? E,sad ste vi humanisti a oni drugi zlotvori? Za mladića je malo i 10 doživotnih robijanja!

  5. Da gospođo Subašić, dok Mladić nije došao u Srebrenicu vama su svi bili živi. Imala si i sina i muža, i braću, ali te savršeno ne zanima što su taj tvoj muž, sin, braća i ostali vaši u Srebrenici, Bratuncu i okolnim selima ostavili bez namilijih stotine srpskih majki. Savršeno te ne zanima što su ti tvoji ubili i zaklali imenom i prezimenom 3.267 Srba i to ne samo odrasle vojno sposobne muškarce, već i žene, decu, starce, sve na koje su naišli u svojim krvavim pirovima, kada su izlazili iz zaštićene zone da bi činili zverstva a onda bežali i vraćali se nazad pod zaštitu međunarodnih snaga. Ja vas razumem, vas je poječla mržnja ali ne razumem one koji vam ovde usred Srbije daju prostora da nam urinirate po mozgu.

    1. Bravo za komentar. Istina je porazavajuca za sve stanovnike BIH. Lako je pokazati na Srbiju ili na Ratka Mladića. Tesko je pogledati se u ogledalo i postaviti prava, teška pitanja. I stvarno ne vidim nikakvu pamet davati medijski prostor ogorčenim ljidima. Nema dovoljno medija za toliko ogorčenih.

  6. Naravno srpske zrtve niko ne spominje u srebrenici oko 3.500. Oslobađanje srebrenice je jedina stvar koja se mogla uraditi da bi se spasio srpski narod od totalnog uništenja.Da li žalite srpske žene decu i stare koje ste poklali?

  7. Moj komentar… Svi znaju šta se dešavalo, zato i ne vidim razloge za ovakve komentare.. Politika je jedno, činjenice su drugo…

  8. Nešto ne čitam da je ova gospođa biznismenka spomenula srpske žrtve…meni je žao njene žrtve i svih nevino pobijenih ne samo moga naroda…e tu se razilazimo sa ovom glumicom i političarkom

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.