FHP: 20 godina u iščekivanju pravde i priznanja

Ostavite komentar


  1. Kad ste toliki duše riznici pozovite na odgovornost i Nato jer ipak je neko ubio tih vaših utvrđenih 734.
    Sram vas bilo

    1. Mene čudi činjenica, da država Srbija, za dvadeset godina, nije utvrdila, imenom i prezimenom, sve žrtve NATO bombatdovanja… Šta znači kada zvaničnici daju izjave, da je stradalo 2 000-2 500 ljudi…? Njima pet stotina ljudi, ništa ne znači…!

  2. A koliko je Srba ubijeno na Kosovu od strane Albanaca, da li postoji i istrazivanje FHP-a u vezi toga? Koliko je Srba proterano sa Kosova u zajednickoj, organizovanoj kampanji Albanaca i NATO-a? Da li i o tome postoje brojke? Da li i „nevini Albanci“ i „prehumani NATO“ treba mozda da se izvinjavaju i da priznaju nesto u vezi toga ili je proterivanje i ubijanje Srba sasvim ok?

  3. Dakle, ako je etnicko ciscenje pocelo pre 20 godina jer se „24. marta 2019. navrsilo 20 godina od pocetka etnickog ciscenja na Kosovu,“ to znaci da ga je zapoceo NATO ili bar da nije imao razloga za bombardovanje. Sem ako se ne misli na etnicko ciscenje Kosova od Srba koji su tamo ziveli, u kom slucaju se slazem sa konstatacijom autora.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.