Ivan Barbalić: Tražićemo svoja prava u Strazburu

Ustavni sud Srbije, posle 22 godine, odbacio slučaj porodice Barbalić kojoj je oduzet stan u Zemunu

Ostavite komentar

  1. Ne čudi, dragi Barbalići, radikali su ojadili celu Srbiju, silno opljačkali, u crno zavili, a onda su ONI preko „Bare“ odlučili da je njih najlakše uceniti… Napravili im „novu stranku“, okupirali medije, obrisali moral i razum narodu – sve zbog svojih imteresa da ne troše redurse na KiM. Zato su Srbi naterani i koaliciju s Haradinajem, zato je Srbija izbačena s KiMa, zato su svi koji imaju razum – lažovčine, lopuže i strani plaćenici.
    Pošten svet, u koje sebe ubrajam, crveni od stida šta ste doživeli!
    Vi, rodjeni Zemunci od došljačkog šljama u Zemunu.
    Oni koji u svojim zaseocima po Bosni nisu bili ni na čelu mesnih zajednica, zaseli su za vrat Srbiji i unizili i obeščastili!

  2. Strašno. Saosećam sa Barbalićima. Iako ne verujem u boga, neće nam oprostiti ove zlikovce iz SRS.

Ostavite komentar

Suočavanje

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.