Krivični postupak protiv narodnog poslanika SPAS-a pokrenut prošle godine

Tužilaštvo za ratne zločine tvrdi za Danas da preduzima sve neophodne radnje na osnovu krivične prijave FHP za ratne zločine protiv Svetozara Andrića

Ostavite komentar


  1. Lik je slika i prilika svih moralnih posrnuca zvanicne Srbije od 1987. do danas. Bez sveobuhvatne i temeljne denacifikacije nema napretka.

  2. SPAS je nekakav beogradski lokalni blok koji je tamo zbrao sve što je htelo da mu pristupi. Koliko je meni pozato SPAS nema nišliju u NS RS.
    Ovaj lik je odraz u ogledalu Aleksandra Špića, baš kao što su Rističević, Atlagić i Martinović Vučićev odraz u ogledalu.

  3. Kao neko ko vodi poreklo iz jednog od naselja nabrojanih u clanku (srpskog sam porekla) ovi su navodi tacni. Gospodin Andric treba da bude pod istragom, ali ne samo zbog ovde navedenih dela.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.