Milan Babić: Nevini ljudi su proganjani i ubijani

Podsećanje na priznanje krivice nekadašnjeg političkog lidera samoproglašene Republike Srpske Krajine

Ostavite komentar


    1. Šta je tu fenomenalno? Pokušaj nagodbe sa Tužilaštvom i dobijanja statusa zaštićenog svedoka Milana Babića vi odobravate. Naravno, izdan je – Tužilaštvo je bilo svesno da kada neko izda jednom da će i drugi put – odlučili su da ga unište – da ga prezrivo slažu – da mu doture konopac – a možda su ga i sami obesili. kao nekada Gestapo u Beogradu koji je voleo izdaju ali nije voleo izdajnike.

  1. To je ono što nama fali. Mnogi misle da ako ćutimo o zločinima koje je počinio Miloševićev režim da će to spasiti ugled Srbije u regionu i svetu. A jedino istina može spasiti i povratiti njen ugled. To je garancija za vraćanje izgubljenog poverenja. A oni koji su sada na vlasti bili su i onda na vlasti. Sada oni pozivaju Šljivančanina, generala Lazarevića i druge osuđene na svečanosti kao da se ponose time što oni nisu sprečili zločine u Vukovaru i na Kosovu.

    1. Kada Vam ubiju, makar nekog od najbližih srodnika, na najmonstruoznije načine, kakvih je bilo, kada Vam siluju ženu, ćerku, majku ili sestru, tek onda možete da izadjete sa „istinom“ ili istinom i pokušate da vratite izgubljeno poverenje, koje, da budemo pošteni, nikada nije postojalo. Posebno izmedju Hrvata i Srba. Ako niste u tom položaju, prestanite molim Vas, da „mrsite“ sa ovako priglupim i patetičnim komentarima.

  2. zasto „samoproglasena“ ?sta to znaci? zar NDH2 isto nije samoproglasena ili Slovenija ili Kosovo ?

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.