Milan Lukić i „Osvetnici“ za 20 minuta ubili 49 Bošnjaka

Kako su činjeni zločini nad bošnjačkim civilima na Starom mostu u Višegradu

Ostavite komentar


  1. visegrade grade gde e moja draga pitao se kragujevcanin dragisa nedic tekstopisac zar ne?njegova kika kako zavrsi ni sam bog ne zna?

  2. Bez namere da se bilo ciji pa ni srpski zlocin opravda, imao sam potrebu da prokomentarisem, ne tekst vec vreme objave istog. Dakle pitam se ima li ikakve zle namere da se objavi ovakav tekst u trenutku kada se na Novom Zelandu desilo nesto strasno a gde se opet kao moguci akteri povezuju Srbi…Ako je slucajni onda je zaista velika slucajnost, a ako nije, velika zloba i pakost. Da li je neciji zlocin kolektivni zlocin, zlocin jednog naroda? Ako razuman covek zna da nije, mnogi nerazumni ne znaju i takvi ih izmedju ostalih karakteristika i cine! Pojedini novinari odavno ne rade svoj posao, umesto da rade na pomirivanju razlika oni rade upravo suprotno, na podgrevanju proslosti i mrznje iz nje. Postujem rad gospodina urednika Draze, ali ovako nesto objaviti u trenutku u kome se vec uveliko razglaba o mogucoj povezanosti pravoslavnih Srba u jos jedan nemio dogadjaj, u najmanju ruku je degutantno i izaziva mucninu.

    1. Da antonio bolno je i mučno spoznavanje istine kada ona nije nimalo zgodna za nas i svaki trenutak je zato nezgodan. Pitanje je koji je to bolesni mozak ili da kažem bolesna organizacija osmislila, organizovala i dozvolila da se takvi zločini izvrše na kraju 20tog veka u jednoj maloj zemlji Evrope. Podsećanje na te zločine počinjene navodno u odbranu i osvetu nas i našeg imena, kako te bolesne kreature pravdaju zverstva, a nažalost i u populaciji je to prijemčiva mantra, trebalo bi da izazovu opšte prihvaćenu zdravorazumsku akciju da se taj zli duh u našem narodu vrati u bocu iz koje su ga pustili bolesni mozgovi još krajem 80tih godina. Da li je to uopšte moguće kad od ove bolesti polako oboljevaju i druge evropske nacije, koje se u 21om veku izdaju za duboko demokratske i građanske, neopterećene nacionalizmom. Da li ima razlike između milana lukića i dotičnog taranta na novom zelandu, ako sam zapamtio prezime? Čije je opravdanje za počinjeni zločin verodostojnije i originalnije ako se uopšte o tome može govoriti jer možda u

    2. Jer u tom opravdanju zločina može se naći zajednička nit počinjenih ubistava. Da li su to ekstremni muslimani ili bolesna želja običnih protuva da se u pogodnom trenutku u ruke uzme moć i da se slabijem i nemoćnom oduzme život. Naša tragedija na Balkanu je sigurno veća, možda sam tu malo pristrasan, jer protuva je bilo i biće ih na pretek kod svih nacija ali bolno je što smo mi dozvolili da naših bude najviše i da počine zverstva kojih se normalan čovek stidi a samo budala i ludak može da se njima ponosi i da ih nedaj Bože veliča.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.