Na četiri lokacije u Srbiji pronađeno 941 telo

Ratusrbiji.rs o masovnim grobnicama u Srbiji - Batajnica, Perućac, Petrovo Selo i Rudnica

Ostavite komentar


  1. A dali ste na Kosmetu pronašli tela 1300 nestalih Srba? Tvrdim da vas je baš briga.

    1. To je pitanje za vladu ondasnjeg ministra informisanja, a danasnjeg najodgovornijeg uzurpatora svega i svacega ljudskog u Srbiji. Da pocne da kopa i trazi tela (tih tvojih) „1300 nestalih Srba“ morao bi da odgovori i na pitanja o kojima se govori u clanku ispod kojih su ovi nasi komentari. Zato – on misli – bolje je ne ‘cackati mecku“. A ti, @Milorade i ja, i svi drugi mozemo da penimo koliko hocemo. On zna radnju, pa ga voli koliko hoces.

      PS Mislis li, @Milorade, da ga Tramp nece pitati za bracu Bitici kada se za 2 – 3 budu sreli u Vasingtonu (Uostalom, Trampa nece ni videti, vec samo neke zamenike sekretara. One sto su mu bili na krunisanju.)

    2. „a šta“ nije odgovor na pitanje ko je ubio ove ljude.
      Da li ti Milorade misliš da ove ljude treba zaboraviti, ubijene i ubice?
      Da ih nije trebalo ni otkopati, ni otkriti te zločine?
      SVE ubijene i SVE ubice treba da upoznamo. I sve nalogodavce, i sve zatajivače.
      Ako dozvolimo da neko bude ubijen i da ubica otšeta veselo, i čak bude proglašen negde za heroja, dajemo pravo svakome ko je za to sposoban da ubije nas ili nekoga koga volimo i da isto tako veselo otšeta i čak i negde bude slavljen.

      E sad, šta ti se više sviđa, da i neko drugi bude ubijen ili da ubica ode kući, a tamo ga sačekaju i stave ga na stub srama zauvek, i zatvore ga zauvek?

      Koji je tvoj deal?

      1. Nemojte se praviti naivni. Srpske žrtve su svi zaboravili. Da treba tretirati sve žrtve na isti nači, ali to nije slučaj. FHP dve decenije ne gleda ravnopravno žrtve.

  2. Jezivo je da su ljudi ubijani samo zato što su „pogrešne“ nacije i vere. Još je jezivije što su ubice na slobodi. Među nama.

  3. Ni jedan zločin ne sme da se opravdava i podržava, kako Srba, tako i Albanaca!! Najgore he što su ubice na slobodi, čak i visoki funkcioneri! Jadni smo i mi i oni, ma nismo za ovaj svet!!

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.