Ne zaboravite ubistvo naše braće

Porodica Bitići pred sastanak predstavnika Kosova i Srbije u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. To što su državljani SAD neznači ništa, jer su prekršili zakon i poziv vlade SAD pre sukoba da se sklone iz područja pod ratnim dejstvima., oni su to učinili na svoju ruku .. pre svega oni su bili državljani rep. Srbije rođenjem ili Albanije , iseljenjem iz iste.znači imali su dvojno državljanstvo i shodno zakonima one države na kojoj se nalaze , važe ti zakoni.
    (Pripadnici isis terorističkih formacija u Siriji iz SAD i EU, i trećih zemalja) .
    Volja je samo države kako će se odnositi preko svakom slučaju.!
    Da privatno porodica ne potencira to pitanje, niko ga nebi ni postavio!,
    Uzgred par hiljada civila je nestalo pre tog sukoba i još se ništa nezna o njima, niti su ubice pronađene i osuđene, mislite o tome , pre nego što počnete da piskarate.,

  2. A šta je radjeno sa zarobljenim Srbima? Ima li koga u Srbiji da interesuje sudbina nestalih Srba a ne samo braće Bitići koji su bili pripadnici terorističke OVK.

  3. Neverovatno , cetiri clanka/pamfleta u vezi brace Bitici u zadnja cetiri dana! CETIRI! Braca Bitici, teroristi uck, naoruzani, obucavani da ubijaju, koji su dobrovoljno dosli iz USA da bi se borili protiv suverene drzave. Istovremeno ni S.C. ni S.B. koje stoje iza ove kampanje nisu NIKADA napisali ni jedan red u vezi ubistva srpskih CIVILA na Kosovu. Nedavno je bila godisnjica ubistva dece u Gorazdevcu, tom prilikom S.B. i S.C. su cutali, taman posla da zajedno objave jedan tekst a Danas jedva da je objavio jedan clanak.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.