Ubice srpskih dečaka i dalje na slobodi

Danas se navršava 16 godina od ubistva dvoje i ranjavanje četvoro dece u Goraždevcu, istraga odavno zatvorena

Ostavite komentar


  1. I da su ubice pohvatane, ne bi imale pred kojim sudom da odgovaraju. Kada i ako se pronađe takav sud pronaći će se i krivac . Isto kao i sa lažnim premijerom nekakvog kosova, videli smo da ne postoji sud pred kojim masovni ubica može da bude procesuiran. Bar ne još.

  2. Zbog ovakvih zločina često se stidim da kažem odakle sam kad me pitaju ovde u tuđini.
    Iako ništa nemam zajedničko sa tim zločinačkim huljama, stidim se i poražava me činjenica da sam živeo toliko blizu njih. I zbog toga se nimalo ne kajem što sam zauvek napustio to prokleto područje puno ovakve kopiladi.

    1. Bravo g.Bajrami. Izdici se iznad nacionalizma i prepoznati ljudske mracne strane bez obzira na pripadnost vec je velika ljudska osobina! Drzite glavu gore i prezirite te neljude kao sto i ja radim kad to vidim kod mojih Srba.

  3. Gde su sada komentari oni „demokrata“ koji se ne skidaju ,ako je negativan tekst o Srbiji????

    1. A šta bi ti da oni komentarišu? Šta god kažu, ti i slični ćete dočekati na nož.
      Evo, je l’ može ovako: A koliko ima pobijene albanske dece čije se ubice slobodno šetaju Beogradom i/ili drugim gradovima Srbije? Ah, da, znam, to su zli Šiptari ubijali svoju sopstvenu decu ne bi li za to optužili Srbe koji su kao bik Ferdinand iz crtaća samo sedelo pod drvetom i mirisali cveće…
      Kako ti izgleda?
      Ili možda ovako: Pobijeni su zbog osvete za ranije srpske zločine. Isto kao Muslimani u Srebrenici (Mislim, to je jedna od mantri koje besomučno ponavljate kad je Srebrenica u pitanju, pa sad da vidite kako izgleda kad takva mantra „proradi“ u suprotnom smeru)

      1. @John
        Nije te sramota? Nemas obzira nego poras da laprdas na svaku vest?
        Za ubijenu albansku decu Srbija je bombardovana, hiljade civila je ubijeno, Srbiji je naneta steta od nekoliko milijardi, celokupni politicki i vojni vrh je zavrsio u Hagu, Kosovo je etnicki ocisceno od Srba i na kraju bespravno otcepljeno. Cime su Albanci platili za ubijenu srpsku decu?

        1. John vam je rekao da je svaki komentar suvisan jer cete vi napisati „Jadan si da jadniji ne mozes biti. I tako tipican.“ a vi onda napisete upravo to. Jadno da ne moze biti jadnije. I tako tipicno. Vi, nacionalisti sa Balkana, ste svi slicni kao jaje jajetu.

        2. Da, da, ovo je još jedna mantra… U situaciji kad više argumenata nema (ili kad ih uopte nika nije ni bilo) potežu se uvrede i ad hominem napadi…
          Zapravo, odlično znaš da sam u pravu ali ti se to ne sviđa pa otuda histerija.
          Hajde, kaži, šta nije tačno? Da li ima ubica koje se slobodno šetaju Srbijom? Ima. Mogu da ti nabrojim bar 5 mesta masovnih zločina (50+ pobijenih) za koje niko nikad nije odgovarao, koji čak ni u Hagu pomenuti nisu. Uzgred, neki dan je na uslovnu pušten još jedan dokazani ubica dece. Nešto ne čuh onog Jurića da protestuje protiv toga. Izgleda nečija deca vrede više od neke druge.
          Drugo, je l’ ide priča da je Srebrenica iz osvete za zločine ’92-’95 nad Srbima u Podrinju? Eno, pun Internet.
          Dakle?

          1. @John

            Jedinos to si ti dokazao i pokazao da si identican onima koji negiraju Srebrenicu ili nalaze opravdanja za ubijanje nesrba. Tako da, komentarisi na sajtovima gde ti se okupljaju te kolege i braca blizanci , za tamo si.

      2. Deca iz Gorazdevca nisu pobijena iz osvete vec da bi srpska deca odnosno djaci i studenti pobegli i prestali da pohadjaju srednje skole i fakultete izmestene iz moje Peci.

    2. Zanimljivo da botovi plasiraju ovakve gluposti uvek pod pseudonimom (pod uslovom da uopste znaju sta to znaci)! Komentar je potpuno neprimeren!

  4. Taj trinaesti avgust je zauvek promenio Gorazdevac. Pre sesnaest goxina u Gorazdevcu je bill tri puta vise djaka i studenata nego njihovih roditelja i rodjaka.
    Iz moje Peci su bile izmestene gimnazija, ekonomska, politehnicka i umetnicka, kao visa ekonomska skola i fakultet za menadzment Braca Karic. Karici su drzali i svoju TV i mobilnu telefoniju.
    Posle zlocina skole i fakulteti su izmestene u K. Mitrovicu, Zvecan i Zubin Potok.
    Selo je opustelo i gotovo ima cetri puta manje stanovnika nego tada. Velelepna skolska zgrada sa savremenim bazenom za plivanje i spotrskom halom zvrje skoro prazni.

  5. @John

    Ti i tebi slicni bi trebali da znate kada treba da umuknete i kada nije ni vreme ni mesto za ta vasa qenynya. Imate ti i tebi slicni druge vesti gde mozete da istresete svo vase „znanje“ a tu decu ostavite na miru. Ti i tebi slicni.

    1. Kao što već rekoh:
      Da, da, ovo je još jedna mantra… U situaciji kad više argumenata nema (ili kad ih uopte nika nije ni bilo) potežu se uvrede i ad hominem napadi…
      Zapravo, odlično znaš da sam u pravu ali ti se to ne sviđa pa otuda histerija.

      A vrlo je očigledno koji od nas dvojice ima problem sa kontrolom besa i treba da se leči…

      1. @John

        A ti kao imas neke argumente? Ta bljutava demagogija i kompleksasko zamenjivanje teza, to su ti argumenti?

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.