Sutra nastavak suđenja za udes na naplatnoj rampi Doljevac

Ostavite komentar


  1. Babic ima tipicne povrede za osobu,koja je bila na mestu VOZACA .Zar je moguce ,da niko nesme to da kaze ,pokaze i dokaze…

    1. Sme da kaže, i to je više ljudi odmah i reklo. Da – pa šta?!!
      Budući da je u ovoj nesrećnoj „državi“, bitno samo šta kaže Jedan Čovek, a on to nije rekao, nastavlja se ova farsa zvana „suđenje“.
      Šofer je „ubeđen“ da ćuti i odleži koju godinicu umesto Babića, ali to će mu se posle bogato isplatiti. Druga ponuđena mogućnost je verovatno bila da ga proguta mrak i poveća broj „nestalih“. Kao što vidimo, čovek je pametno izabrao…

  2. Baš mi je žao povredjenog
    BABIĆA, da se toliko povredi, iako je sedeo pozadi, sa prelomima valjda od „sedišta“ da je morao odmah da ide da se leči u inostrensvo, a onaj vozač neogreban iako je vozio prevelikom brzinom i auto je uništen, a ove kamere se pokvare na 2 minuta i „ne snimaju“ baš kada škoda udara u vozilo koje stoji na naplatnoj rampi da vozač tog vozila plati putarinu, na nesreću pogine jedna žena u tom vozilu, ali sudije će biti pravedne, poštujući zakon i sve dokaze, i izjave svedoka posle udesa koje su dali u istrazi, i da se to jednom završi i bez tih ključnih 2 minuta snimka kamere kada ja trebala da snimi udarac škode u parkirano vozilo, ja imam poverenje u naše pravosudje jer sam u tom ministarstvu radio skoro 30 god.

  3. Ja ne razumem…okrivljeni vozač, priznaje da je izazvao saobraćajnu nezgodu(ako sam dobro razumeo njegovo radno mesto i jeste radno mesto vozača u koridorima Srbije), Babić kaže da je vozač upravljao vozilom…naravno postoji sumnja zbog nedostajuća dva minuta snimka…ali sve je logično da je vozač vozio, mislim zašto bi neko radio tuđi posao. Ja razumem politizaciju slučaja i interes politike, ali ne razumem interes članova porodice žrtve.
    Sa druge strane…ni prvi ni poslednji put da je neko odlučio da robija za nekog drugog, pa se nisu ni mediji, ni advokati nešto naročito oglašavali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.