Lalić još jednom potvrdio da je nameravan antentat na Vučića, pomenut i Papić

Ostavite komentar


  1. Žalosno je to što objavljujete zločine koje su počinili kriminalci. Reklamira te ih kao da su nešto lepo i korisno učinili.
    Nema li u ovoj zemlji onih koji učine dobra dela. Njih treba isticati i sa njima se treba ponositi.

  2. Država je odlučila da se žestoko obračuna sa kriminalcima i verujem da od toga neće odustati.

  3. Mornar: A zašto bi se krili njihovi zločini. Naravno da narod treba da zna kakva su sva zverstva radilli ovi kriminalci.

  4. Za pohvalu je što su naše bezbednosne snage otkrile pakleni plan koji su ovi kriminalci spremali i što su ih strpali iza rešetaka.

  5. Pa ovo nisu ljudi. To su zveri kada su mogli da prave takva zverstva.Verujem da će dobiti doživotnu robiju.

  6. Pa ovo nisu ljudi. To su zveri kada su mogli da prave takva zverstva.Verujem da će dobiti doživotnu robiju.

  7. Treba pojačati obezbeđenje Vucicu i svim ljudima kojima preti opasnost od ovog klana.

  8. Smeta im čovek koji se bori za napredak Srbije i bolji život njenih građana, a veličaju kriminalci i lopovi. Vučiću posle ovoga treba pojačati bezbednost!

  9. Vučić smeta krimilacima jer se bori protiv kriminalnih poslova. Pojačati predsednikovo obezbedjenje, treba uvek biti oprezan

  10. Polako ali sigurno se klupko odmotava. Ko zna šta će se sve novo saznati. Dobro je pa mafija pada.

  11. Vucica treba zastititi dobro, jer je on covek koji vodi nasu drzavu Srbiju i nesebicno se zalaze za njen napredak i razvoj, mir i stabilnost!

  12. Bezbednost predsednika mora biti na prvom mestu, klanovi se polako razbijaju. Dosta je bilo mafijanja u ovoj zemlji.

  13. Najbitnije je da je sprecen atentat na predsednika i da su svi a nadam se uskoro i Zvicer iza resetaka da nikada vise nikoga ne bi ugrozili.

  14. Kuda ide ovaj svet, čime se ljudi bave, i kakva interesovanja imaju ovo je strašno. Najstrožiu moguću kaznu zaslužuju. nastaviti sa suzbijanje kriminala u Srbiji.

  15. Ma ovo je smesno odakle njima toliko bogastvo kakvi bre dokazi neka oni dokazuju odakle sve to sto imaju da im nije mozda od plare.

  16. Kriminalcima je mesto iza resetaka, nadamo se da ce predsednik istrajati u njihovom smestanju iza tih istih resetaka.

  17. Strasno je kakve su stvari planirali, mene vise brine ko su im nalogodavci za planiranje atentata na predsednika Vucica!!!!

  18. Profili licnosti ovakvih teskih kriminalaca moraju biti kaznjeni maksimalnom zatvorskom kaznom.

  19. Kriminalcima je oduvek smetao jak lider tj. sposoban predsednik kao sto je Vucic koji ne dozvoljava kriminalne radnje.

  20. Srbija mora da nastavi borbu protiv kriminala da se ništa slično ne ponovi što se tiče plana atentata na Vučić!

  21. Vucic naravno smeta ovakvim kriminalnim grupama jer naravno misevi ne mogu da vode kolo kada je tu macka.

  22. Na nasu srecu sistem obezbedjenja predsednika Vucica je kvalitetan. Velika borba i dalje predstoji dok kriminalu ne dodje kraj.

  23. Nadam se da se ovakvi monstruozni zločini u budućnosti neće dešavati,i da će svi slični odhovarati za svoja zlodela!Zahvaljujući Predsedniku Vučiću je ovaj klan otkriven,i zahvalni smo što brani i štiti svoje gradjane.

  24. Secam se kad je vucic branio velju nevolju kad su on i meda prebili onog kumburivica telohranitelja vazurinog..jako sumnjiva prica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.