Svi građani Šapca dobijaju zaštitne maske

Volonteri u mesnim zajednicama

Ostavite komentar


  1. Ulica u kojoj živim je u prvoj zoni Grada Šapca, pa niti je dezinfikovana, a o maskama ni pomena. Blago nama koji decu imamo, pa ne strahujemo da će nam nešto zafaliti…

  2. Sabac je grad gde se ulice peru svako vecei kad je virus i kad ga nije bilo.Razlika je sad jedino u tome sto se sad dodaju dezinfekciona sredstva.To je istina koju samo ne dobronamerni mogu poreci.Nema to veze sa „strancarenjem“to je kultura zivljenja u nasem gradu.

    1. Kultura zivljenja u nasem gradu nije laz, zato nemoj lagati govoreci kako se ulice peru svako vece. Komunalno preduzece odnosno njihovi radnici ih cak i ne ciste redovno. Lisce se kao i opusci nalaze na svakom koraku, a o kesama odnosno ambalazala ne treba ni pisati. Glavna autobuska stanica je visegodisnja ruina u kojoj ima pacova, ulica ka Letnjikovcu ispucalih staza za pesake na kojima mozes polomiti nogu, Cavic u katastrofalnom stanju, i jedino sto je dobro je pomalo nasminkani centar. Pijace ruine isto tako. Sta tek reci za sela? Kojoj god stranci pripadala ili istu preferirala, nije vazno, sve dok ne lazes govoreci kako je Sabac idealan grad, a jedan je od najprljavijih zajedno sa okolinom u drzavi. Vidis, bio sam nebrojano puta takodje u Varni, selo je puno improvizovanih mini otpada, Slatina, Pocerski Metkovic, Maovi, Jevremovac kao i ostala mesta.

    1. Negde rekoše da maske u Šapcu deli trideset volontera. Ako se ima u vidu činjenica da Šabac ima više od 50.000 stanovnika, a sa okolinom ima i više od 100.000, mislim da ćemo se malo duže načekati da SVI dobijemo maske…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.