Odluka Vlade o stavljanju pod kontrolu informisanja o pandemiji

Vlada usvojila zaključak koji se tiče obaveštavanja o stanju i posledicama korone virusa

Ostavite komentar


  1. Odluka Vlade nije objavljena ali vi imate dokument?
    Danasovci, malo ozbiljnosti.

    1. Cek, tebi je ozbiljan novinar koji samo prenosi objavljene informacije i izjave, a ne onaj koji sam dodje do informacija, posebno onih koje se kriju od javnosti, a na stetu iste? Previse se ovde usadio nametnuti mentalitet u glave ljudi.

      1. Svaka vest koja dođe od novinara domaćih medija je bolja od novinara koji radi za stane vlasnike.Bolje da je cenzura državnih organa vlasti nego da nam stranac cenzuriše informacije i objavljuje ono što njemu odgovara.

        1. Pravi Srbin: Ništa nisi morao da napišeš. Dovoljan je bio i pseudonim koji si izabrao.

        2. Pravi Srbin, kažeš…. E moj pravi Srbine ti si pravi primerak neprijatelja Srbije. Čestitam ti obaveštavanje putem informera i mozgovnu kaljugu u koju to vodi.

    2. Ma šta će im dokument…….
      Važno je opaliti po ovoj vlasti, čak i kada je ovakva situacija.
      Zna se zarad koga i čega!

      1. Da, da. Ova vlast je fenomenenalno sve odradila oko ove boleštine i zaista je treba negovati. U ustanovi zatvorenog tipa…

    3. Službeni glasnik je objavio zaključak, trebalo je da navedu izvor. Ne misliš valjda da bi izmislili?
      Eno u Kuriru piše isto s tim što je navedeno da je objavljeno u SG.

  2. Ovlastiti Krizni stab kao jedini koji sme i moze da daje informacije,a uskratiti to pravo lekarima i onima koji su u direktnom dodiru sa virusom,idealna je prilika za vlast za sakrivanje istine od gradjana.

    1. Mada nisam pristalica ove vlasti smatram da je odluka ispravna I da krizni štab na nivou države treba jedini da objektivno i stručno informiše javnost o situaciji sa virusom na nivou države.Takođe bi i botovi mogli da se malo primire u ovoj situaciji.

  3. Pa svugde i svakad je bilo da odgovorni…direktor,sekretar,nacelnik,predsednik,…i sl.daje izjave o onom za sta je odgovoran,ili lice koga ovlasti,nece kurir pricati o stanju u institutu za biome
    dicinu,,to je uostalom unutrasnjim aktima obicno regulisano,tako da ovaj akt vlade ako nije postojao je po
    treban,i to svakako u ovim
    okolnostima.

  4. Naravno, tako vise nece biti moguce da 01. mart postane prva nedelja marta, najsmesniji virus nevidljivi neprijatelj a soping u Milanu izolacija na Sajmu. Ovaj zakljucak, ako je zaista donet, samo je jos jedan u nizu koraka kojima zemlja klizi iz prikrivenog u fasizam otvorenog tipa, sa firerom koji je danas nesto bolesljiv, pa ce ga zameniti, ali samo danas Ana Gebels. Ako citaoci zele da prosire svoje horizonte na ovu temu, obavezno procitati kolumnu Viktora Ivancica Za doma spremni. Nismo gotovi, ali je NOB jedini spas.

  5. Mislim da je narod pametniji nego što vlast misli. O merama bih već sada mogla napisati popriličan broj strana, ali ću samo napomenuti: nema selektivnosti, šta će biti sa setvom, gomila poluinformacija od zvaničnika itd…..Posle ovoga će i mene koja godinama ne glasam, naterati da glasam na sledećim izborima i molim opoziciju da ih ne bojkotuje, jer glasaću za bilo koga samo da nisu oni.

  6. Nije ovo slučajno… Svesni su oni kakav sve šljam su sakupili po okruzima, opštinama i slično i kakve sve nebuloze ti likovi mogu da odvale… Npr. imamo pametnjakovića iz Valjeva i KONRAD-19.

  7. Pa ako se objavi npr preko fejsbuka (koji nije vlasništvo RS informacija o virusu u italiji, španiji itd onda to nema veze sa stanjem u srbiji. Kako to onds podleže sankcijama? Zašto se preti narodu? Ukinite inernet, isključite struju i onda vladajte. Dok masa ne pipizdi… Kako beše završilo ono sa diktatorom u komšiluku..?

  8. Ukida se sloboda po sloboda. Polako nam se staje čizmom za vrat, a mi se pravimo da to ne primećujemo. I još to pravdamo raznim izgovorima. Ja se iskreno brinem šta će se događati na našim ulicama za par nedelja.

  9. Kim Dzong Av prozivljava diktatorski San koji nije ni slutio da ce mu se ostvariti

  10. Znaci li to, da ja sad ne mogu da kazem da sam blizu pronalaska leka za virus SARS-CoV-3 (Vucic,Vesic, Vulin).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.