Tiodorović: Nije još došlo vreme za drastičnije mere

Epidemiolog govori za Danas o porastu broja zaraženih i vakcinaciji

Ostavite komentar


  1. Kako mlak intervju! Ume li danas ijedan novinar da postavi prava pitanja i insistira na odgovoru, umesto ove, politički korektne, verbalne igrarije?!

  2. Upravo sam u CG. Gradovi su nocu krcati jedni preko drugih prolaze tj pokusavaju. Kafici prepuni. Niko ne nosi masku i sl i nikom ni ne pada na pamet. Da je ovo bilo sta opasno ljudi se ne bi ovako ponasali jer niko nije lud da sebi steti nije u ljudskoj prirodi. Prestanite vec jednom ako boga znate sa ludilom i pustite ljude da zive

  3. Sve više sumnjam u efikasnost mera. Da mere mogu da utiču na talas mogli bi kratkotrajnim drastičnim merama da zaustavimo virus. Ovako razvlačimo mere po 4-5 meseci bez saznanja šta bi bilo da mere nisu na snazi. Nemamo izbora nego da verujemo kriznom štabu da su doneli adekvatne i neophodne mere.

  4. Vreme će biti kad deca krenu u školu verovatno!Napredno nema šta!
    Za našu decu kaže ovaj!Ah da verovatno uskraćuje školovanje deci pošto ima plan da nam deca rade u fabrikama za 300e,I zato im škola nije potrebna.Sram vas bilo!!!

  5. jeste, prema vama clanovima kriznog staba, jeste…..vreme je za drasticne mere-da polozite racune, sta radite i za koga radite…..da se osnuje nezavisna komisija ciji ce clan biti prof dr nestorovic i da se pozabavi vasim strucnim delom, a BIA, vasim gazdama….VREME JE!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.