Tišina o likvidaciji Olivera Ivanovića predugo traje

Paljenjem sveća i saopštenjima na KiM i u Beogradu obeleženo hiljadu dana od ubistva predsednika GI "Srbija, demokratija, pravda"

Ostavite komentar


  1. Ovakvi „podaci“, koji su apostrofirani i u ovom listu, imaju samo jedan cilj? Da odgovornost prebace na Beograd odnosno, sam vrh aktulenih vlasti, čime se, svesno ili nesvesno, skreće istraga na pogrešan kolosek i zameću tragovi pravim ubicama. Obratite pažnju na sledeće „krucijalne“ podatke: Ubijen je pištoljem marke „Zastava M70A“, osumnjičeni su ljudi srpske nacionalnosti, odnosno „kriminalna grupa“, koju predvodi Milan Radoičić, Rada Trajković sa svojom „argumentovanom“ optužbom, Oliverova supruga koja je bila svedok gospodinu Radoičiću a odmah posle smrti svoga muža se preselila u Beograd i zaposlila u kabinetu Vučića i, kao najvažniji podatak „odvlačenje“ tela gospodina Ivanovića i sahrana u „Aleji velikana!?! Sve su to podaci i „činjenice“, koje otvoreno insinuiraju, gde „leži zec“.

  2. Kako je moguce da drug Radoicic bude visoki funkcioner Srpake lista a da je duboko sakriven od strane Vucica, na Kipru ili na Malti ? Kako se to vrse funkcije u kriminalnom bekstvu ? Ima li strucnjaka da pojasni nama neukima ?

  3. Oni koji su naredili ubistvo Olivera, vladaju Srbijom.Da ubistvo ne bude obelodanjeno,,predlagali“ da Olivera sahrane u Aleji Velikana zaposle njegovu udovicu,a istovremeno stite i skrivaju pucace . Srpski rezimi uvek su pucali u srbe,kad im je odgovaralo.Tako su pucali u Stambolica,Curuviju,Djindjica,Vuka,na svoje vojnike na Topcideru,na svoju decu u kaficu Panada i najzad na Olivera.Da bi zataskavali ubistva i ubice,poubijani su i kriminalci Badza,Arkan itd.itd….Samo Vlade proizasle od demokratskih izbora,ne ubijaju ni svoje sunarodnike ,pa ni ostale koji to nisu.

  4. Neprijatelj broj jedan za ovu vlast je narod koji se manipulise laze krade ubija .
    Sve dok narod infantilni ne shvati da mora da se zabrani svim politicarima dosadasnjim rad bilo kakav u drzavnim sluzbama oni ce da izigravaju bogomdane despote velmoze i feudalce.
    Lustracija glupaci .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.