“Bezobrazni lopovi će u osvetničkom progonu sprečiti Topalka da peva”: Sagovornici Danasa o izjavi Milana Topalovića da mu otkazuju nastupe 1Foto: Vladimir Vasic/ATAImages

Gostujući u emisiji „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, pevač Milan Topalović Topalko izjavio je oseća još više pritisaka, kao i da mu otkazuju nastupe od kako je objavio stori na Instagramu u kom je kritikovao svakodnevno pojavljivanje predsednika Srbije na televiziji.

Okarakterisan kao državni neprijatelj broj jedan, pevač Topalko se svakodnevno susreće sa novim problemima, zbog čega je krenuo da se udaljava i od njemu bliskim ljudima.

„Osećam joj više pritisaka što se tiče posla. Malo sam krenuo da se odaljavam od ljudi koji su mi jako bliski prijatelji, jer sada kada sam okarakterisan kao državani neprijatelj broj jedan ne želim da im pravim probleme“, naveo je Topalko.

Radijski voditelj Igor Brakus, kaže da „teško da možeš bilo šta da radiš u životu ukoliko se na bilo koji način zameriš naprednom simulatoru predsednika države, koji smatra da su prethodni izbori u Srbiji bili pošteniji nego ikada“.

„Izvesni Topalko, čiji muzički opus ne poznajem, postaje pretnja po sistem čim javno iznese mišljenje koje je u suprotnosti sa mišljenjem manjine koja se predstavlja kao većina u ovoj tužnoj i žalosnoj državi bez zakona, reda i institucija. Bezobrazni, bahati i nevaspitani lopovi će u svojevrsnom osvetničko-političkom progonu sprečiti Topalka da peva, kao što će ogromnom broju „svojih“ sumnjivo kvalitetnih pevača i glumaca dati nezasluženu priliku da se okušaju u naprednjačkim projektima samo zato što su se autovali za njih“, navodi Brakus za Danas.

Zorana Vuletića, predsednika Građanskog demokratskog foruma, ne čudi što se Topalko našao u ovakvoj situaciji, jer, kako ukazuje, sveo bi sve što se dešava pevaču u bizarnost srpske političke scene.

„Pitanje je da li je Topalko izrazio ovakav stav zbog političkog nezadovoljstva, ja bih rekao da jeste, ili je pitanje ako je to nezadovoljstvo duže u njemu, zašto ga ranije nije iskazao. S druge strane, medijska scena koja formira opoziciono javno mnjenje je, po mom mišljenju, olako promovisala Topalka u političkog lidera i politički svesnu osobu, za šta ja nisam toliko siguran“, ističe Vuletić za Danas.

Naš sagvoornik ne smatra da je ovo početak političkog progona Topalka, već navodi da su ovo lični nesporazumi između pevača i vladajuće stranke.

Vuletić navodi da je u pitanju zloupotreba politike i sa jedne i sa druge strane.

Izrevoltiran time što mu je prekinuto gostovanje u emisiji Šarenica na RTS-u zbog obraćanja Vučića, Milan Topalović Topalko se obratio svojim pratiocima na Instagramu, ali su njegove reči odjeknule u široj javnosti, a predsednik Srbije nije propustio da odreaguje, nazvavši Topalka “novim vođom opozicije”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari