Traže smenu apotekarke zbog kritike vlasti na Fejsbuku

Naprednjaci iz Malog Zvornika nameštaju otkaze zbog objava na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Pravi komunisti ,ko god misli drugacije nego oni , odmah ga smjenjuj i po mogucnosti u zatvor.

  2. Veliki gest hrabre žene iz Malog Zvornika. Dok je takvih osoba postoji nada za Srbiju.

  3. gospodine Vucicu tebe ce prvo da sruse ovi mali iz tvoje stranke a ne opozicija, jer ti njih niti kontrolises niti kritikujes a u tim malim sredinama kada narodu dodje do pameti, ostacete bez podrske, niste vi prvi koji se prevario u proceni svojih saradnika od poverenja, pustite opoziciju da radi a obratite paznju na ove vase male poslusnike. Inace mislim da je doslo vreme za smenu na svim nivoima, nadam se tome. Ziveli

  4. Treba tek da dođe u Loznicu da vidi šta se radi.Napravljene fabrike i kompletna industrijska zona,naravno na ogromne pozajmice.Razlog da se dižu pare iz budžeta,a znamo da dobar deo ode na privatne račune.Radnika nema pa ih dovode iz Kine,naravno da ne rade za siću!Onda čovek pomisli,kome fabrike ako nema dovoljno naših radnika.Ali živeo razlog.Kako je krenulo,Loznica će dobiti i aerodrom i nuklearnu elektranu.Rio Tinto je tu..

  5. Ljilja je za sve u pravu .Za 44godine svoje nisam videla vecer lopovluka od ssdasnjih vlasti u M.Z. sa Gradonacelnikom .

  6. treba svi da tapšemo drugu Titu tj drugu Vučiću, oćemo malo sutra…prošlo je to vreme

  7. Gdje je link da i ja potpisem peticiju i tako ucinim barem nesto za ovu hrabru zenu!

  8. Ljilljo ,
    divim se tvojoj hrabrosti,patriotskom gradjanskom drzanju.Puna podrska do pobede nad prljavim politicarima,kriminalcima koji otimaju nasu Srbiju.

  9. Pozdrav i divljenje, za Veliku Ljuljanu, iz Malog Zvornika. Za peticiju podrške, ovoj hrabroj gospođi, na: Peticije.online

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.