Juče je u restoranu FAP u Priboju otvoren trodnevni Sajam zapošljavanja, preduzetništva i robe široke potrošnje. Na preko 30 štandova preduzetnici iz Priboja, Prjiepolja, Nove Varoši i Beograda prodaju svoje proizvode i promovišu usluge. Predsednik Lokalnog saveta za zapošljavanje Senad Mulaosmanović kaže za Danas da se od poslodavaca očekuje da iskažu potrebe za novim radnicima, pa je to i prilika da neko od 6.

Juče je u restoranu FAP u Priboju otvoren trodnevni Sajam zapošljavanja, preduzetništva i robe široke potrošnje. Na preko 30 štandova preduzetnici iz Priboja, Prjiepolja, Nove Varoši i Beograda prodaju svoje proizvode i promovišu usluge. Predsednik Lokalnog saveta za zapošljavanje Senad Mulaosmanović kaže za Danas da se od poslodavaca očekuje da iskažu potrebe za novim radnicima, pa je to i prilika da neko od 6.500 nezaposlenih Pribojaca dobije posao.
Na Sajmu svoj štand ima i Nacionalna služba zapošljavanja koja promoviše nove programe zapošljavanja, a svi nezaposleni su pozvani da dođu i razgovaraju sa preduzetnicima.
Sajam je organizovao Lokalni savet i Nacionalna služba za zapošljavanje, Ženska inicijativa Priboj, Lokalni centar za podršku malih i srednjih preduzeća i preduzetništva Priboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari