Gradski prevoz u Boru, kako su nadležni saopštili novinarima, najjeftiniji je u Srbiji. Naime, od ove nedelje gradski prevoz u Boru biće poveren privatnom Auto-saobraćajnom preduzeću „Bortravel“ u čijim će autobusima karta na relaciji do pet kilometara koštati 15 dinara, a do najudaljenijih sela, Gornjana i Metovnice na primer, prevoz neće biti skuplji od 80 dinara.

Gradski prevoz u Boru, kako su nadležni saopštili novinarima, najjeftiniji je u Srbiji. Naime, od ove nedelje gradski prevoz u Boru biće poveren privatnom Auto-saobraćajnom preduzeću „Bortravel“ u čijim će autobusima karta na relaciji do pet kilometara koštati 15 dinara, a do najudaljenijih sela, Gornjana i Metovnice na primer, prevoz neće biti skuplji od 80 dinara. Inače, do sada su umesto gradskih autobusa, Borani koristili linijski taksi po ceni od 30 dinara.
Donji Milanovac – Radnici Drvne industrije „Poreč“ u Donjem Milanovcu koja je kao najstarije donjomilanovačko i prvo privatizovano preduzeće u opštini Majdanpek otišlo u stečaj, njih 145, dobiće u petak rešenja Fonda solidarnosti o isplati devet zaostalih zarada. Još desetak donjomilanovačkih drvoprerađivača čija dokumentacija nije kompletirana, ima isto pravo, a radnici koji su u međuvremenu stekli pravo na penziju dobiće i rešenja za zakonom predviđenu otpremninu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari