U KC Niš porodili trudnicu priključenu na respirator, novorođenče preminulo

Ostavite komentar


  1. U normalnom svetu, među normalnim ljudima posle ovakve tragedije istraga apsolutno nezavisnog i apsolutno stručnog tela je obavezna. U normalnom svetu…

    1. A zasto je po tebi ova vest sa sumnjivom situacijom da bi morala da je ispita nezavisno strucno telo? Konzilujum lekara je procenio da treba da se izvrsi hitan carski rez zbog stanja trudnice, pokusali su da spasu dete nisu uspeli, za sad su spasili trudnicu i to je to.

      Druga stvar je sto mrznja u Srbiji provejava svugde, cak i prema zdravstvenim radnicima koji spasavaju zivote i bore se vec mesecima pod ratnim uslovima, okruzeni virusom i okruzeni sredinom koja mrze sve i svakoga.

      Ja se na njihovom mestu posle svega ne bi zadrzavao ni minut u Srbiji, nezahvalnim politicarima se pridruzio isto tako nezahvalan narod. Neka vas onda lece twiterasi i komentatori po portalima.

  2. Je li i ova zena isla na proteste ili si zbog izbora rasirio virus i do Doljevaca.

    1. Pošto ste toliko pametni, mislim da je najbolje da odete do Doljevca i sami izvršite istragu. Dete je umrlo, a vi to koristite za neku politiku, to je mnogo jadno. A što se tiče poštovanja zdravstvenih mera po selima, odite do nekog sela na jugu i biće vam jasno da bi se celo selo zarazilo, samo da se nađe jedan bolestan. Sad je leto, pa sede ispred prodavnice, ali inače je katastrofa.

      1. Pa sede oni i zimi ispred prodavnice. Vremenski uzslovi za njih ne predstavljaju problem. Njima je to svrha dana da se okupe ispred.

  3. Da li je još neko obratio pažnju na rečenicu „sve vreme je bila negativna na testovima za korona virus“ ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.