U kom trenutku čitulje prelaze crvenu liniju

Novinar iz Botoša iskoristio pomen da pohvali predsednika Vučića i "kritikuje" opoziciju

Ostavite komentar


  1. Ovu čitulju Giški kao da su pisali iz štaba u kojem je doneta odluka o njegovoj likvidaciji. Giška je bio borac za Srbiju sa zapadnom demokratijom, a ne guberniju diktature iz Kremlja. Za rat je optužio Miloševićev i Tudjmamov režim nazivajući ih blizancima.

  2. Giška je žrtva komunističkih službi u koje je naivno ušao misleći da se bori za Srpske interese a u stvarnosti radilo se o sukobu među republičkim komunističkim partijama čiji je cilj bio samo opstanak na vlasti po cenu rata.. Motiv je i da zaštite svoje predke i članove partije koji su u takozvanom ,,oslobađanju,, 1944 i 45 počinili takve masakre i zločine da se to može meriti sa genocidom. Jednostavno ,,pokrili,, su to novim ratom i novim zločinima a vrhunac je bio Srebrenica.. Cenu plaća srpski narod i naivni oficiri JNA…

  3. Branislav Lazić je ostareli lokalni kabadahija u najudaljenijem selu u opštini za koga niko izvan tog sela nije čuo Bio je blizak svakoj vlasti u poslednjih 30 godina a pozicija šefa poljočuvarske službe je prvi konkretan posao kojim se ikada bavio.

  4. Pomen Slobodanu Miloševiću, Kneletu, Giški i Arkanu vam smeta, a kriminalcu đinđiću vam ne smeta ?

  5. Iz čitulje isijava poziv na „pomirenje“. Ko u onom „šaka jada“ ili „izdajnici“ vidi uvredu ili klevetu taj je lud. Bar po merilima medija koji je čitulju objavio.

  6. SA 2000god DA VIDIMO KO JE TO CINKARIO,DRUKO RADIO ZA UDBU DANS ZA BIA I SAZNAĆEMO DA SU TI LOPOVI USTVARI OBIČNI CINKAROŠI KOJI SU „POŠTENE“LOPVE KOJI NISU HTELI DA CINKARE ORTAKE SLALI U SVOJIM CINKARENJEM U ZATVOR.PO CELOJ SRBIJI IMA JOŠ PRAVIH MANGUPA KOJI ZNAJU PRAVU ISTINU O PATRIOTIMA PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI.ZA MINULI RAD BILI VAN ZAKONA O TOME SE RADI DA SE NE LAŽEMO.

  7. Greška uredništva lista. Taj Lazić je poznat kao problematičan lik. List je trebao da zahteva izmenu teksta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.