U Negotinu 260, u Boru 589 aktivnih slučajeva korona virusa 1Foto: J.B.K.

U Negotinu je prema podacima tamošnjeg Zdravstvenog centra evidentirano 14 novoinficiranih korona virusom starosti od 15 do 76 godina i na teritoriji negotinske opštine je 260 aktivnih slučajeva.

Opštinski Štab za vanredme situacije objavio je danas i da je na kovid odeljenjima Zdravstvenog centra Negotin zbrinuto 26 pacijenata sa bronhopneumonijom.

Juče su hospitalizovana četiri pacijenta, jedan bolesnik je otpušten na kućno lečenje, a jedan trasnportovan u kovid bolnicu u Kruševcu. U kovid ambulanti tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 29 prvih i 18 kontrolnih pregleda.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“  iz  Zaječaru u Boru su evidnetirane  34 novoinficirane osobe, oporavilo se 38, a jedan bolesnik je preminuo od posledica virusa korona. Na teritoriji grada Bora je 589 aktivno zaraženih, objavio je gradski Štab za vanredne situacije.

Na kovid odeljenju borske Opšte bolnice hospitalizovana su 44 bolesnika, juče je na prijemnom bolničkom odeljenju pregledano deset pacijenata, a u kovid ambulantama obavljeno 46 prvih i 138 kontrolnih pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari