U Nišu otvoreno još jedno dečije igralište koje je donirala SBB fondacija

Ostavite komentar


  1. Jao, bas lepo..a deca u Medosevcu nemaju nijedno igraliste, osim jednog od pre 30 godina..ali to je Medosevac, tamo deca nisu deca al zato u Duvanistu i po celom gradu igralista koliko hoces..

    1. Zašto moj komentar o tome da je Magdon privatno igralište, i pod ključem, nije objavljen? Ko to stanuje u Magdonu i čijoj deci je zapravo namenjeno ovo igralište?

  2. Naselje „9.Maj“ koje ima najveci broj dece od svih naselja u Nisu nema verovali ili ne, bukvalno nijedno igraliste za decu, nijedan park u kojem majke sa decom mogu da izadju.
    Ispred Zlatnog traga u centru stoji veliki neiskorisceni travnati prostor koji je ogradjen tezgama. Umesto da se tu u samom centru napravi park a tezge izmeste na pijaci, gde im je i mesto, lideri nasih stranaka imaju drugih planova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.