U Zrenjaninu naredne nedelje festival Dani piva 1Foto: Dani piva

Festivalska atmosfera u Zrenjaninu rezervisana je za kraj avgusta, kada se održavaju 36. Dani piva.

Ovogodišnja manifestacija biće održana naredne nedelje, od 25. do 29. avgusta, saopštili su Grad Zrenjanin i Turistička organizacija Zrenjanina.

Ostavši verni tradiciji iako pivaru više nemaju, Zrenjanincima su glavni aduti besplatni koncerti za publiku, koji se finansiraju iz gradske kase i delom od izdavanja tezgi.

Muzički deo programa se održava na Trgu slobode i na Žitnom trgu, u manjim ulicama prateći sadržaji, u Gradskoj bašti probrani sadržaji, a na tezgama s pljeskavicama i pivom veselo je za sve živo.

Manifestacija počinje koncertom Zrenjaninske filharmonije na gradskom trgu, koja  nastupa u četvrtak, 26. avgusta, u 21 čas.

U petak, 27. avgusta, publika će ponovo imati priliku da sluša Zrenjaninsku filharmoniju, ali ovog puta u jednom potpuno drugačijem izdanju.  Naime, nastupiće zajedno sa ABBA i Metallica tribute bendovima.

U subotu, 28. avgusta, na Trgu slobode nastupaju S.A.R.S. i Dejan Petrović Big bend, a u nedelju će publiku zabavljati Jelena Rozga.

Muzički program na Žitnom trgu u sredu, 25. avgusta, otvaraju Banda drvena i Marko Louis. Dan kasnije nastupaju Koncert Majstori i Dženan Lončarević.

U petak će se sa publikom družiti Artan Lili, Brkovi i Partibrejkersi, a u subotu Aerodrom i Divlje jagode. Poslednjeg dana manifestacije “Dani piva” na Žitnom trgu će koncerte održati Banacki štimung i Adil.

Kulturni centar Zrenjanin , tokom trajanja turističke manifestacije “Dani piva”, pripremio je bogat program za decu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari