U Zrenjaninu počelo poslednje ovogodišnje očitavanje vodomera 1Foto: M. P. / Danas

Počelo je poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika u Zrenjaninu i šest  naseljenih mesta, ekipe su na terenu svakog radnog dana, od 8 do 14 časova, a obaveza korisnika je da omoguće pristup vodomeru, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Oni podsećaju da se prema odluci Skupštine Grada Zrenjanina, vodomeri fizičkim licima očitavaju dva puta godišnje, odnosno jednom u šest meseci, dok se pravnim licima i korisnicima u objektima kolektivnog stanovanja vodomeri očitavaju svakog meseca.

„Prošle nedelje počelo je poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu i trajaće do 25. septembra, kada će doći do privremenog prekida zbog podele septembarskih računa, a posle 10. oktobra očitavanje će biti nastavljeno“, navodi Dragan rašić, zadužena za komunikaciju u JKP „Vodvod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Kako objašnjava, počelo je i očitavanje vodomera u šest naseljenih mesta – Banatski Despotovac, Klek, Botoš, Čenta, Knićanin i Melenci.

Kod korisnika koji ne budu bili kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari