UNS: Direktorke Politike otpustile Ljiljanu Smajlović

Ostavite komentar


  1. Strasno je nekome zeleti zlo-a otkaz to svakako jeste-ali u pitanju je opstanak.Ohrabrila me i pojava slavnog advokata sa kojim nemam nista zajednicko.
    Ili suluda nacionalnoromanticna bosanska koncepcija ili ukljucivanje u normalne i realne tokove gde ima i Brusa Vilisa i Dostojevskog(nisam ljubitelj)ali i rada,reda i postenja,sa manje skupih patriota i akademika,ljudi koji vole Politiku ali ne i da rade,a ipak zive bolje od onih koji ni uz dva posla ne mogu da sastave kraj sa krajem..

  2. Gdja Smajlovic je odrasla, odgovorna osoba. Sigurno je dobro razmislila PRE nego sto je podnela ostavku. Zato ne razumem zasto se cudi sto je ostavka prihvacena? Ili je to bio dramski potez ne bi li je molili da ostane?

  3. Nebrinite vi za Smajlovićku. Ta je uvek znala šta radi. Zamislite de nad vašom sudbinom u ovakvoj Srbiji.

  4. Da li taj Žarko ima obraza da prihvati funkciju ili je i on iz grupe beskrupuloznih.

  5. "Mala bara puno krokodila".
    Ocekujem da se g.Ministar Tasovac aktivno ukljuci.

  6. Smajlovicka je dozivela sada ono sto je mnogima od nas priredila kada je po Kostunicinom nalogu sela u fotelju glavnog i odgovornog urednika Politike. U UO su tada bili Kusturica i Matija Beckovic, koji su takodje dali zeleno svetlo da Smajlovicka postane prvi covek Politike. A uz Janicijevica, Matijinog zeta, takodje namestenog da bude direktor Politike, sprovedena je nevidjena cistka novinara. I niko nije digao glas da joj stane na put. Politka ce opstati i bez nje. Oni koji su je citali samo zbog Smajilovicke neka sada prestanu i kupuju novine gde ona bude radila.

  7. Ostavka na funkciju nema veze sa davanjem otkaza od strane zaposlenog.
    On sa prestankom funkcije treba da bude rasporedjen na drugo radno mesto i ništa više ni manje od toga. Neverovatno je da direktorke nisu našle vremena da pitaju bilo kog pravnika koji bi im isto ovo rekao.
    Dakle, jedno je ostavka na funkciju, a drugo davanje otkaza od strane zaposlenog.

  8. Nisu ove dve pomenute direktorke dale rešenje o otkazu Ljljani Smajlović,nego neko drugi,onaj koji komanduje medijima kako štampanim,tako i elektronskim.On ima iskustva sa opozicionim medijima,jer ih je gasio milionskim sumama kao ministar informisanja devedesetih godina u režimu Slobodana Miloševića.On smatra da je gospodar nad sudbinama pojedinaca,grupa i gomilama nezadovoljnih ljudi,koji posrću od gladi jer su nezaposleni godinama,od kako je taj gospodar Srbijanskog naroda.Nije gospodja Smajlović iznenadjena postupcima ove dve direktorke,koje niti poznaju zakon o radnim odnosima,tako i postupaju po partijskoj liniji.A to je gospodja Smajlović znala,imala je iskustva sa Tadićem,pa se nije iznenadila ponovnim isterivanjem iz redakcije lista,kojeg je htela da promeni formalno i sadržinski.Kako je ona i predsednik UNS-a,očekujemo napad te režimske organizacije na vlast,koja se usudila da goni potencijalne neprijatelje…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.