Upozorenje Stejt departmenta zbog boginja u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pa to upozorenje su Dali zato sto citaju nase novine gde see svakog dana groznicavo objavljuju kako je pivecan bro obolelih of malih boginja. E farmaceuta, star sve necete raditi da progurate vase vakcine a to sto na taj nacin saljete svetu losu sliku o Srbiji, sto ce zbog toga manje turista posetiti Srbiju sta vas briga za to, vazan je vas dzep u koji treba da se slije novac od prodatih vakcina.

  2. Vlajko, da li mislite da bi trebalo prikrivati podatke o epidemiji?! Epdemija je tu i sa njom se treba boriti – metodama moderne medicine. To uključuje i vakcinisanje i edukaciju i obavještavanje stanovništva. Naravno, obavezno je i obavještavanje Svjetske zdravstvene organizacije.
    Srbija ima dosta i dobrih medicinara. Imajte povjerenje u njihovo znanje, poštenje i dobre namjere.

  3. Torlak je Gradskom zavodu za javno zdravlje slao uzorke brisa grla i seuma pacijenata sa sumnjom na morbile. Posle izvršene analize potvrđeno je da je od 3. novembra 2017. do 14. januara 2018. ukupan broj pozitivnih na morbile bio 508 . Zašto onda lažno dupliranje broja obolelih i širenje panike od strašnih epidemija? Torlak, međutim, javnosti ne saopštava od kojeg soja morbila su oboleli, da li divljeg ili vakcinalnog (što bi značilo da vakcinisani šire epidemiju). Pošto je reč o MMR vakcini koja štiti i od zaušaka i rubele, postavlja se pitanje kako nema epidemija i od tih bolesti, već samo morbila?

  4. @Svetlana NS

    Pokusaj najpre da razumes samu sebe.
    Odgovori na tvoja pitanja nalaze se u udzbeniku biologij eza 7. razred osnovne skole.

  5. Pobogu ljudi kakav je ovo spin! U Americi je vakcinisano 95% stanovništva. Ako putuje vakcinisani Amerikanac, on je bezbedan. Zašto naši “stručnjaci” nisu demantovali ovaj spin i vratili ga u američko dvorište na korist zemlje Srbije? Patriote samo ako im gurneš svežanj u džep!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.