UPS: Sistem koji loše funkcioniše tera ljude od lekara

Ostavite komentar


  1. „Do sada se čitav proces obavljao netransparentno, složili su se prisutni predstavnici Savetodavnog odbora UPS-a, pa se dešavalo da jedna grupa pacijenata ima pristup inovativnoj terapiji, a druga ne dobije ništa.“
    UZAS UZASA . Da li zna to Vucic , verujem da ne zna .
    Pacijenti imaju otklon od zdravstvenog sistema zato sto znaju da skoro nista nece uraditi taman i da vise svaki dan po celi dan kod lekara , dzaba se trosi vreme , dotle je to doslo . A i kada se nesto i ostvari od zeljenih pregleda kod specijalista to traje , traje , traje , traje i traje u nedogled dok dodjes do makar nekog zakljucka a tek do dva ili tri pa za to ce trebati dve godine . Auto kada odvezes u Servis , konstatuju ti odmah kvar , zamisliti smao da se majstori automehanicari ili autoelektricari ili auto limari toliko zaje*bavaju oko svojih „pacijenata“ pa vozili bi se krsevi po autoputevima . Vise niko ne bi isao ni kod njih .
    Usput da se predlozi za tu multifinkcionalnu bolnicu u Batajnici , ona treba da ima i frizera , ljudima se prlja i glava i kosa , moraju da je peru dok leze u bolnici, drugo , treba da se imaju takva kupatila koja su bez kada , samo sa odvodom dole i tusem koji visi sa plafona da ga niko ne dodiruje, trece , mozda su cicavci oni starinski najbolji toaleti ako vec neko ne moze da se saginje od bolesnika onda pored cucavaca da za njih ima i obicnih wc solja ali one zaista nicemu ne sluze kada ionako na njih niko ne seda , ni slucajno stavljati solje koje idu iz zida jer se mnogi jos dizu sa nogama na njih a to kada se polomi ne sastavi vas vise ni jedna bolnica to ne treba raditi ni na stajacim ni na visecim wc soljama . Neka bude i poneka radnja u toj bolnici , uvek nesto treba bolesnicima da kupe a pogotovu toalet papire i vodu ili sapune i peskire , gace i slicno . Govornica obavezno .Mozda i posta ili banka .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.