"Ja nemam budućnost, imam oružje": Uznemirujući mejl stigao na adrese više škola u Beogradu 1Foto: Nenad Kovačević/Danas

Nove dojave o bombama počele su da stižu u ranim jutarnjim časovima, a mejl sa istom sadržinom stigao je na adrese više različitih škola, saznaje „Danas“.

„Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti neophodno da bi se ostavilo bar neko objašnjenje za mnoge radnje. Četvrtak, 11. novembar 2021. Beograd, uveče. Video sam mladu devojku. U meni se sve ‘srušilo’, a ja sam jurio za njom. Čuvši moje korake, okrenula se, ali ja sam je sustigao, zgrabio za vrat i odvukao na smetlište. Počela je da se opire, a onda sam joj prerezao vrat nožem. Počinio sam 3 slična ubistva mladih devojaka u Srbiji. Tela su raskomadana i zakopana u poljima. Samo sam pokušao da posao obavim brzo i bezbolno. Umoran od ovog užasnog života. Ništa se ne menja – svi mi se smeju, niko ne vidi za šta sam sposobna. Ja nemam budućnost. Imam oružje. Mnogo oružja. Ubiću se, odnevši što više života. Ako postoji raj na svetu, onda će deca sigurno otići tamo, a ako nema raja, onda ću ih spasiti od patnje ovde na zemlji“, navodi se u mejlu koji su primile škole širom Beograda, a do kog je „Danas“ došao.

Dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi dobilo je više osnovnih i srednjih škola širom Beograda, kao i jedan vrtić, a planirano je da nastava bude onlajn u većem broju škola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari